SPORT-Opšta tema

Jedna lepa vest. Mali Isaija sin Zeljka Pantica, novinara, zestokog navijaca Partizana oboleo je od retke teske bolesti. Retke vrste tumora mozga cija operacija je bila moguca samo u Americi uz veoma veliku cifru koju porodica Pantic nije mogla da sakupi. Uz veliku akciju koju su pokrenuli KK i FK Partizan sa sirokom lepezom svojih sadasnjih i bivsih asova, akciji se predrizili i mnoogi iz Zvezdine porodice, a navijaci su preko svojih portala, takodje i na stadionu protiv CSKA pozvali sve iz svojih redova koji mogu da pomognu. Koliko je ko prilozio nije ni vazno, novac je prikupljen, operacija se zakazuje. SRECNO Isaija.
 
stari%20grb.gif

Напред Звездо ,
да на руској зими
часно и достојанствено одиграмо и одбранимо углед нашег клуба .
 
Nek nam bog da srece da se vrate dani, slavni dani nase proslosti, da i deca nasa na Marakani raduju se svetskoj tituli.
 
Prokletstvo zadnjih minuta nas prati godinama. Ispromasivali smo se, ali momci nisu osramotili crveno-belu armiju.
 
Bolje bi Zvezda prosla da se nadigravala, pomalo kukavicki fudbal se obio o glavu , nije Zvezda nikad znala da se brani , pa cak i protiv Partizana:riba: Zvezda treba da igra napadacki pa kako bude, vidi se koliko je ovoj ekipi nedostajao Boaci
 
Генерално гледано ,
након много година врло успешан наступ у европи .
Надамо се почетак повратка на старе стазе славе...
Поред свега,
ипак тешко емотивно вече...
[video=youtube_share;OrwSjQvDVQo]http://youtu.be/OrwSjQvDVQo[/video]
[video=youtube_share;3bysthKV9Sc]http://youtu.be/3bysthKV9Sc[/video]
 
Crveno beli nisu uspeli i ako po mom mišljenju i pored lošije igre u napadu imali dve stopostotne šanse od kojih je barem jedna trebalo da završi u mreži. Plaća se cena neiskustvu i neigranjem u kontinuitetu, nemožemo puno očekivati od igrača koji su rano otišli preko i tamo nisu čestito sastavili dva poluvremena izgubivši neigranjem samopouzdanje i veru u sebe. Ovo se ne odnosi samo na povratnike u Zvezdi već generalno je to problem u našem fudbalu.
 
Realno geldano to je srpski fudbal i nema tu puno sta da se prica. Csk je pokazao klasu,zvezda nije mogla preci polovinu u prvom polu vremenu. Imala par odlicnih,da ne kazem stopostotnih prilika,a takvi promasaji se u evropi kaznjavaju.
 
Meni samo nije jasno kako to da nasi klubovi ( i Partizan i Zvezda) U svim vaznijim utakmicama uvek moraju da prime gol ili iz greske sudije,iz sopstvene glupe greske ili iz nekog glupog bezopasnog napada.(neko odbijanje lopte ili sl.) Dal je to neko prokletstvo il sta li je...
 
Mi veceras nemamo za cim da zalimo za razliku onih od juce....ne stvorismo ni jednu sansu za celu utakmiicu. Nas klupski fudbal....tuga do neba, ali bi oba kluba pre pocetka takmicenja u le bez razmisljanja pristala na ovaj plasman.
 
Partizan je dobio sta je zasluzio. Najveca krivica je trenerova. Covek juri rezultat,a 2 izmene izvrsi. Cuva 1:0. Moglo je bolje,a moglo je i mnogo gore. Ipak jedan nas napadac je dao vise golova u Evropi nego neki tim ukupno.
 
::super:: Sve je OK. Zasluzeno smo ispali,nismo imali nikakvu priliku pa da zalimo ( spustimo glavu dole i trcimo kao konj i promasimo 1 na 1) :ppozdrav:
 
Nije sve tako crno, ima i bele boje u našim i vašim dresovima.:osmeh:
Šala na stranu, poprilično sličan scenario na obe utakmice. Jedino što bih ja zamerio to je igračima Partizana a treneru Zvezde.
Prvima jer se nisu mogli sastaviti u drugoj utakmici protiv nimalo lošeg, ali tima sa kojim se moralo nadigravati, a u prvoj su propuštili da ostvare mnogo bolji rezultat.
Igrači Zvezde su opet imali lošiju igru od protivnika, ali veću želju, uloženi trud i mnogo više konkretnih šansi. Ono što bih zamerio treneru Zvezde je nešto što je neshvatljivo, a to je da prvu izmenu radi u 78-om a drugu o 85-om minutu. Srnić je kao prva izmena i proizveo najozbiljniju šansu, brz je igrač, ali i zaslužan za rezultate od ranije, plus je dečko produžio ugovor i pokazao odanost klubu. Da sam bio na mestu malog Adžića, odbio bih da uđem u igru po cenu svih potencijalnih sankcija.

Kolega dans pomenu prokletstvo golova primljenih iz glupih situacija, naivnih grešaka i sudijskih propusta. Verovatno da je to prisutno i kod drugih, ali nam to ne padne u oko.Ili da se barem tešimo da je možda tako.?

Kako god, ni jedni ni drugi ne možemo biti zadovoljni rezultatom, ali bi ipak trebalo da budemo ponosni i nadamo se ako ne boljim, a ono makar sličnim rezultatima narednih godina ...:ppozdrav:
 
Kolega na zaključcima::svaka cast:: iskreno veće šanse za prolaz sam davao Zvezdi upravo zbog tog voljnog momenta kod igrača. Kad vidim kako se Janković šeta po terenu, Tošić boji sopstvene senke a Jevtović kao zadnji vezni trudi da primi loptu baš kad mora i bez pravog špic igrača nije se ništa moglo ni očekivati. Đukić ako imalo ima dostojanstva trebalobi da podnese osravku jer kako je on došao nisu odigrane dve utakmice kako treba.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh