Brisanje posta?

Tvoja je expresno obrisana jer je stigla prijava od drugih članova. Za to postoji ikonica.

1_52690498_Brisanje%20posta%20%20%20%20Strana%203.png


Što se tiče tih postova koje si našao da nisu obrisani, ne znam kako nisi odmah reagovao pa bi bili uklonjeni.

Što se tiče tvog pitanja od 17.07.2016. zaista niko nema tih 10 sekundi da potroši na to što ti ne gledaš u kojoj temi pišeš. Znači drži se ubuduće teme ka dpišeš i neće biti problema. Problematične poruke prijavi ako misliš da su offtopic pa će urednici da provere da li su za brisanje.
 
Pa kakve veze to ima sto je neko prijavio post? Znaci ja sada mogu da prijavim 300 poruka danas i urednik je obavezan da ih brise? Da li je tako? Na kraju krajeva ti mozes sada da prikazes ovde da je reagovao ko zna ko, da li se to moze i zaista proveriti? Ko jos moze u to da poveruje? Takodje ovaj post iznad koji si obrisao ja sam postavio nakon brisanja onog prvog, prema tome ako hoces da nesto iskonstruises molim te uradi to na bolji nacin?
 
Problematične poruke prijavi ako misliš da su offtopic pa će urednici da provere da li su za brisanje.

Pa kakve veze to ima sto je neko prijavio post? Znaci ja sada mogu da prijavim 300 poruka danas i urednik je obavezan da ih brise?

Znači prijavljeni postovi će biti provereni da li su za brisanje, nigde se ne spominje obavezno brisanje prijavljenih postova.

Uglavnom obrati pažnju na naslov teme i piši vezano za nju, kao što radi i većina ostalih članova na forumu. Pre nego napišeš odgovor predlažem ti da pročitaš pravila košćenja foruma, jer tamo je dosta toga objašnjeno. Ima deo za pisanje offtopica i za raspravu sa urednicima foruma. Jednostavno sam dosta vremena potrošio da ti objasnim da ti prva poruka obisana jer je offtopic, a druga je obrisana jer sam lepo zamolio da se tamo više nepiše nevezano za tu temu.

Pravila Poljoinfo foruma
 
Kako je ovo tema o obrisanim postovima, prepiska članova koja nema veze sa tim je obrisana. Dopisivanje možete nastaviti preko privatnih poruka, ako želite.
 
U temi Zimovanje moj post je glasio,"E vala ja sam se već i vratio"Zašto je obrisan?Dal sam nekog vredjao ili je bio politički motivisan post?Nerazumem:sta:
 
U temi Zimovanje moj post je glasio,"E vala ja sam se već i vratio"Zašto je obrisan?Dal sam nekog vredjao ili je bio politički motivisan post?Nerazumem:sta:
Svi mi koji uredjujemo forum smo obicni smrtnici.Moze i da nam se potkrade greska.Tvoj post nije uvredljiv,ali ne mislim ni da je nesto bitan.Da si napisao gde si bio i kako si se proveo,imao bi smisla.Ovako,jedna obicna izjavna recenica.Ako ciljas,da je brisanje licne prirode,NIJE.Moje licno ubedjenje,da poruka nema smisla.
 
Зашто су моја два коментара обрисана?!

Да ли би могла поштована редакција да ми одговори на постављено питање?

Да ли је у реду да се прозивам и повезујем са некаквим округлим столом темплара јер поинекад помогнем рођеном брату у његовом послу. Значи у реду је да се члан на тај начин подјебава, а када сам рекао да неко претерано каки одмах ми је склоњен прво један, па онда други коментар исто тако где сам ту реч у мало другачијем терммну употребио. Док је његов коментар остао не обрисан....

Да ли то постоје двоструки аршини?!
 
Zato sto si u jednom postu napisao kolegi
****** не каки молим те...
,a u drugom izmdju ostalog:
Јел сам ја то тебе дошао да вређам чиме се ти бавиш у слободно време на овом форуму и прозивам и онда се позиваш на модераторе када сам рекао да превише сереш у неким стварима. Твоје баљезгање се толерише, а моје не изгледа...
 
Супер, а његово подјебавање пролази типа:
Vidim da si neko ko je proucio sve brosure napamet,sve sve,izucio naravno u pauzi kovanja maceva za templare okruglog stola sa smederevske tvrdjave..

Зашто модерација није уредила мој пост због простаклука који сам написао него је једноставно цео уклоњен, овај други?

У ствари кад боље размислим замолио бих модерацију да ме банују на 1 годину, биће ми савет чиста јер не бих да трошим даље слова у вређању појединих чланова....
 
Neces biti banovan, te vase nijanse je tesko proceniti a koliko se i secam sam si pisao o macevima tako da ne mislim nista lose o tome.
Medjutim prvi post je kompletno bio napisan da bi mu rekao kako ka.. , a u drugom nisam imao volje da preuredjujem dok obe strane ne budu zadovoljne. Kad te neko direktno uvredi obrati se i nema problema.
 
Postoji neko vreme u toku kog možeš da ga uređuješ, čini mi se da je sat vremena. Znači uđeš i umesto teksta postaviš 10 tačaka. Urednici kad vide .......... obrišu takav post kad ga vide.
 
Ako sam dobro primetio,cak 24 sata postji opcija "uredi poruku".
A 10 min. posle objavljivanja poruke,ukoliko se ona ispravlja,onda na dnu pise "poslednji uredio...".
 
Ako sam dobro primetio,cak 24 sata postji opcija "uredi poruku".
A 10 min. posle objavljivanja poruke,ukoliko se ona ispravlja,onda na dnu pise "poslednji uredio...".
Dobro si primetio.Poruku jedino ne mozete sami obrisati.Mozete prilikom uredjivanja iste,sadrzaj obrisati i lupiti npr 10 karaktera.(zvezdica,tackica,bilo cega)To je dovoljan znak za urednika,koji moze poruku skloniti.:ppozdrav:
 
Nazad
Vrh