Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Smrklo se, duva neka vetrina, pada i kisa... Ima da povalja papriku samo tako. Rekao sam ja da cemo zaliti za onih 37-38C

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
 
U Bijeljini tj okolini je bilo zestoko sa kisom,Kuzmin takodje padala je da brisaci u najvecoj brzini nisu mogli da otaljaju,kod nas onako solidno nekih 10ak litara za sad.
 
Pada napokon i kod mene.Za sada uz umeren vetar.
Paore ,najzad je Dunav popustio.:osmeh:
 
U SM je cupala drvece,sad sam bio napolju i 16l za sad.
kisa.jpg
 
Ravan i skoro nov put,brisaci u najvecoj brzini a preko 80 nisam isao,obicno oko 60 dok nisam izasao na autoput koji znam odlicno i onda sam vozio 100-110 dok su svi ovi stranci vozili 80-90 i tad me niko nije obisao,a neki su stajali sa strane.
 
Meni nije kasno bar za 80 kJ soje. Bas sam danas obilazio i reko kako bi bilo dobro da dobije bar 20 l kiše. Ja sam se isto zadesio na putu Obrovac Tovarisevo. Jedva sam se vratio kuci, vozio sam 40 i jedva sta video.
 
U Smederevu pada lepa kisa uz manji vetar...grmljavina..munje...ide lagano ka Vrscu...koliko mogu da procenim... mozda stigne do kolege @zemljostrugar-a.
Kolega @Srdjan Žorž dal je dobacilo do tebe?
 
Poslednja izmena od urednika:
Ljudi ja jedva zivu glavu izvukoh iz atara kad je krenulo nevreme vetar toliko jak i kovitlac u prvi mah sam pomislio da je tornado cele stabljike kukuruza su letele,a prasina do neba zice od dalekovoda se sudarale varnice do zemlje padaju Nivu je vetar na momente zaustavljao i kad me je udario bocno silina me zgurala u jendek sreca pa jendek dubok,a sirok i cist bez smeca pa sam njime vozio do izlaza pa preko neke strnjike pun gas samo da pobegnem iz tog zla.U naselju katastrova drveca po putu srusenih na jednoj kuci cak zidanu ogradu srusio vetar celo naselje bilo bez struje i vode.Sada konacno pocela i kisa ozbiljnije da pada!

- - - - - - - - - -

i da kuci kad sam stigao imam sta da vidim vetar mi poceo skidati foliju sreca pa sam imao rezervne plasticne drzace i odma sam je namestio tako da vece stete nije bilo!
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh