Peet
Član
Heliko tretiran, posejen danas. 25.000 zrna tezi 9.3 kg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na 19 i 21 u zavisnosti od zemlje. U ritu na 21 a okolo sela na 19 cm.@Peet
Na koji razmak si posejo helico?
jel to cena tretiranog ili ne ?Tek u ponedeljak stigao sincero vreća 3960din ali nema tur topa.
---------- Poruka napisana 11-04-12 u 21:18 ---------- Prethodna poruka je 10-04-12 at 23:27 ----------
Da li neko u mojoj bližoj okolini ima tur topa viška ako ima nek mi se javi na pp.
Ja dobio Turtop 25000 zrna masa 10.2kg Odmah sam otvorio da vidim seme, medjutim uopste nije krupno, izgleda da je samo dobro tesko. Turtop je dorada Padinska skela a zemlja porekla pise Turska, a Sincero je italijanski sa Cruiserom masa 8.9kgljudi, NK TURTOP, 25000 zrna, masa vreće 9800 grama. šta će to da bude, zrna kao klikeri.
ovo seme se razlikuje od prošlogodišnjeg jer je prošlogodišnji imao i neke tamne linije po sebi a to možete videti na 4 strani
Saznaćemo mi i početkom juna dali je to helico ili ne , sećaš se prošle godine da si piso u ovoj temi da Ti kukuruz ( lišće) izgleda nekako čudno onda je diklofen potvrdio da je to sortna osobina da su listovi uski i dugački i jako šiljati i da je smešan u odnosu na pionir ( post 95 ) e takav je bio i kod mene žali bože na izgled.Ja takodje sam primetio da zrna nisu ista kao prosle god. Ako tek na jesen vidimo rezultat, prevara ili ne, malo je kasno ali sta se tu moze.