SPORT-Opšta tema

Штета, опет је Пантер на крају изгубио лопту па направио фаул па промашио за три.... Изгледа да је онај Жељко у праву кад каже да је Остојина пудлица...
Има још шанси...
 
Nema sansi kada odigras ovakvu cetvrtinu. Nisu zasluzili da idu dalje. Gubljenje lopte , 3.5 min bez kosa a njih pustis da divljaju da prave seriju.
 
Vama mogu samo da pomognu vaši konkurenti za 10 mesto.Vi igrate kao i mi, umetnički.Gubite dobijene utakmice.
 
Kasno je za bio sta, Ledej je falio. Neki igraci imaju preveliku minutazu. Stigne ih umor, pada koncentracija. Rezervisti tanki, cela sezona se losa igra.

I kada odigraju dobro , padnu u zavrsnici. Privodjenje utakmice kraju, katastrofa.
 
Губитнички менталитет, као што сам и написао већ једном.
 
Ima, ako izgubi efes od fenera ili zvezde.U slucaju da pobede obe, mada mislim da ce biti poraz od albe.

Cak mogu mozda i baskoniju da preteknu.

Nema leba od ove ekipe, mogu sa zvezdom uz rame.

Kada imas najmanje asistencija u El 8-9 po utakmici nema tu sta da se nadas.

Umesto Egzuma i Madara dobijes Jaramaza i Smita.

Pleja igraju dvojke i trojke.Avram, Panter, Pj, Naneli i Pontika ponekad.Ekipa bez asistencija i dobrog pleja nema sta da trazi u kosarci.

Nizak kosarkaski iq igraca, forsiraju neke trojke kada se lomi mec, ispuste gomilu dobijenih utakmica. Nisu "namazani", sto Jova rece gubitnicki mentalitet.
 
Uspeće jer mu direktni protivnici gube i od lošijih protivnika i to ga drži gde jeste.Pa i Olimpijakos je bio očajan sinoć.I Real je bio loš protiv vas.Vi bar imate sa kim da dobijete a mi nikad kompletni već 2 meseca i više.
 
Ne znam što je Avramovića slabo ubacivao.Ne raspoređuje dobro minute.I Smailagiću je skresao krila.Treba da se ugleda na Janisa koji ubacuje i Gilespija da bi odmorio Bolomboja i na uštrb rezultata.
 
Nazad
Vrh