Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije sve jednotoshiba je napisao(la):Kao klinac sam navijao za Zvezdu, sada mi sve jedno igraju svi kao seoski timovi
vranjanac je napisao(la):.jedino ste vi u tom finalu pobedili a mi izgubili,to je razlika...
Pusti likove koji zive u devedesetim! vazno da mi njih redovno dobijamo u svim sportovima! a i Stojkovic je objasnio nadpisom na majicivranjanac je napisao(la):pune nas brate ali u LIGI SAMPIONA...
Kakva glupost. Svako ko iole zna nesto o fudbalu zna da je Olimpik iz Marseja bio prvak Evrope 1993 godine pobedivsi u finalu Milan 1:0 .vranjanac je napisao(la):igra se fudbal za pobedu,ali...put do finala smo mi presli 1965. a vi cini mi se 1991. e sad,u toj poslednjoj utakmici mi smo izgubili,vi pobedili,to je razlika...vrlo bitna stvar:mi smo u finalu izgubili od tima koji je 9 puta bio prvak evrope,vi ste pobedili tim koji to nikada nije bio,to je vas uspeh...