Zoki72
Član
Ja sam ga gledao dok je orao njivu u mom komsiluku i znam ono sto mi je rekao.Ali vidim da ima jos toga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pričao mi njegov drugar da čenejsku tanjiraču 28 tanjira jedva vuče prvom...većinom petom sporomMislim da je turbina uradjena jos u Pricinovicu...
A komso kad ti nisi hteo da ga uzmes, sad bi imao zanimaciju preko zime...
Zdravo majstori !!! Imam imt 533 radio sam mu generalnu , ali posle 6 meseci nesto se zeznulo ; lupa mi kada radi i nema snagu i nece da upali ladan , ima mnogo ostar zvuk lupa mi kao kad ga palim na sprej pa pocne da cekica, mozete li mi pomoci nekako ??? Swe sam radio dizne,pumpu i probio mi je dihtun glave na prvom cilindru ... To sam sredio ali opet ne radi lepo ...
jeste proveravao sam .... Dobro je uzubljen ...jesi li gledao razvod motora, mozda nije bio dobro uzubljen ili se razubio i sad cekicaju ventili. Kad je uzubljivana bregasta dali je dobro uzubljena