ubovicratko
Član
Ma treba nabaviti seme pa posijati, ima ga dadoxxl nekako cemo doci do njega ne sekiraj se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi imamo problem sa puževima. Komšije do nas su prskali totalom (jedan je uništio šumski kompost stvaran namanje 10 godina) i svi puževi su došli kod nas u baštu. Moguće je da su se i razmnožili iz tog komposta koji smo 'pozajmili' zimus znajući da će prskati jer nam je već rekao da će posaditi kineski korov - pauloniju (što je i uradio). Moguće je da su se i razmnožili prošle godine jer je bašta bila zapostavljena a bilo je kišovito.
S obzirom da je kanal koji odvodnjava vodu presušio jer je nivo Dunava spušten (svi znamo zbog cega i kuda nas to vodi) u baštu su se uselile nekoliko žaba koje ih proždiru. Takođe i oni zeleni gušteri ih tamane ali ih ipak ima puno. Probali smo tu metodu "voda u kojoj su potapani insekti i slicne stvari" - to smo odavno pročitali - preporuka je da se pospe takva tečnost po obodima bašte np. između tvog i komšijinog pa da to predstavlja branu preko koje iz iste vrste ne prelaze.
Za sada se borimo metodom ukloni neprijatelja i prebaci ga na drugo stanište. Slično kao onomad sa krticom.
I tako... ostaje da se borimo i dalje....još jače....
Sta to bi sa Dunavom?
С' кућицом или голаћи?Mi imamo problem sa puževima.
Cvet se kod kamilice bere [sad i kad god ga ima], a kod hajducke stablo i list znaci kad naraste a stablo ne odrveni [znaci sad]
Da da zalivanje.
С' кућицом или голаћи?
Чим проценим да их има 2 кг. ја их поједем. Имаш рецепте на нету.Ima ih i sa kućicom - vinogradarskih
Ако не иде по листу за заливање је пола-пола.Ali ja sam mišljenja da je tri posto malo...pa možda si i u pravu, treba biti oprezan.
Чим проценим да их има 2 кг. ја их поједем. Имаш рецепте на нету.