Ciny
Novajlija
Prijatno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj ima opremu za sabljarke i ostale morske nemani. Inače ovo mi je najukusnija vrsta ribe, pogotovo kad se zaliva sa onim iz gajbe. Prijatno!
Kako sam dosta trapav ne isplati mi se uzimati skuplje,meni će biti samo za štuku i trebali bi biti dovoljni a ako mi se ne dopadnu onda će na prodaju jer sam odmah jučer imao ponudu za njih i to 50% više nego što sam ih platio.
Nisam imao pravu masinicu za varalicarenje. Imam stapove prave varalicarce ali ne i odgovarajucu masinicu koja bi mogla da se upari sa jednim od tih stapova. Stapovi za varalicarenje su:http://www.formaxstore.com/proizvod/373
Imam tri komada tih stapova i sluzili su mi za pecanje babuske na hranilicu. Medjutim sada sam jedan upario sa ovom novom masinicom a jedan bih ostavio kao rezervu a treci prodao. To sve vazi ako nadjem dvodelne karbonce od 3,3 m 2,50-2,75 lib. koje bih koristio za pecanje babuske sa hranilicom. Jako ih je tesko naci pa cu i dalje dva michela koristiti za babusku i dodacu im jedan stari teleskopski od 2,70 m.
MOLIM sve koji mogu da mi pomognu u pronalazenju tih dvodelnih karbonaca da ako ih negde u nekom prodajnom objektu vide da mi jave.
@Milos D.T.
Milose na ovu varalicu sam varalicario:
Nadam se da se vidi dobro posto je sa mob. slikano.
Dobio sam na poklon mašinicu Evox promaxx runner 50 koja ima prednju kočnicu (valjda). Ukratko imam problema sa uključivanjem kočnice ili to ne radi ili ja ne umem da je uključim. Jel može neko malo da pomogne?
Najverovatnije ti je na masinici ukljucen BR pa stalno spulna proklizava.
Kocnica funkcionise tako sto se stegne ili popusti , zavrnes ili odvrnes , ako je odvrnes spulna moze da se okrece rukom ,ako je stegnes ne. Ako sam dobro razumeo tvoje pitanje
Kocnica funkcionise tako sto se stegne ili popusti , zavrnes ili odvrnes , ako je odvrnes spulna moze da se okrece rukom ,ako je stegnes ne. Ako sam dobro razumeo tvoje pitanje
Pozdrav drustvo. Prosle godine izgubio sam ovu varalice a bila je u mom vlasnistvu sigurno blizu 30 god. prosle god. sam poceo i da varalicarim i eto ostala mi u vodi. Ako neko zna gde mogu da se nabave, kupe ili ukradu iste tekve (Toby) varalice neka javlja.
Hoće to da se desi na mutnom Dunavu. Čuo sam da tamo ima mahera koji skupljaju varalice na madrac. Tamo gdje se dobro varaličari potope stari madrac i povremeno provjere šta su upecali. Kažu da ponekad nađu varalica koje nikad nisu ni vidjeli da postoje. Možda je i Toby završio tamo.