Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Titan 120, skl - univerzalna.Koji je to regent u pitanju,koji model daski?
Nada poslednja umire.
Nije mi jasno zasto uvratineostavljate za kasnije? Dodjes nanjivu, poores glavninu, poores uvratine i ides na drugu njivu, vise senaovu ne vracas. ovo me posebno cudi za ekipu koja ore plugovima okretacima, bar je tu lako uvratine poorati...
Evo, brat i ja vac tri dana oremo. Ja 549 on brenu i posto nije vican breni, ostavlja mi da ja s 549 izvucem jarke u razorima i samim time uvratine. Dosta mi pomogne sto ore i glavnine vecih njiva a ja za njim popravljam. Meni uopce nije problem ici od njive do njive redom i za njim dovrsavati i vise se ne vracam na tu njivu do proljeca...
Zar ne rece da je ne sejes vise?Zato ja krecem da orem oko 12h. Do 16h bude blagog proklizavanja onda do 22h ide odlicno. Kada idem ujutru, 2 sata ide dobro, onda cmoljavo 5-6 sati sto je cca 3kj za 2 brazde i 58ks. Zato sam pomerio pocetak i zavrsatak radnog dana. Inace ore se odlicno. Danas uzorano za repu na 35cm 1bh je isao. Nema sta, najbolji orac 558