Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
2003. sam bio podstanar i radio na sat.Svaki dinar mi trebao.Istovarao kamione sa kukuruzom,premixima,celu noc hvatao i tovario iznosene koke nosilje...dođe kamion u pekaru pun brasna.Ravno 24000kg.Zove me gazda da istovaram.Kolega nece...nije dosao.Lepo dzak po dzak i teraj.Popnem se na kamion i naredjam ceo red dzakova.Sidjem dole pa na rame.Tako to islo i ja istovario kamion.Vise mi je platio vozac kamiona sto nije morao da ceka jutro nego gazda sto sam istovarao.
Iskustvo imam i nece mi biti prvi put.Kad do toga dođe ja sam otisao.....
Ljudi vi pričate o davanju hrane i pića radnicima. Lako je kada imate dva ili tri radnika. A šta da rade povrtari ili voćari koji imaju po dva ili tri autobusa radnika na njivi. Da li bi ste vi spremali 150 obroka svaki dan i kupili 150 piva i 150 sokova. Gde je tu onda isplativost? Raditi da bi radnicima kod vas bilo dobro a vama najlošije stvarno nema smisla. Nekome ko prestane da radi čim se okrenem još da dajem jelo i piće nema šanse.
Izvini, ako se odnosilo na mene, nisam te kunuo, a ako si se osetio "ispljuvanim" opet IZVINI, ne bih to nikome ovde, jer me nisu uvredili, već samo negativno, da rečem, iznenadili, svojim stavom po ovom pitanju, osim ona govna što su mi ukrali krave, dabogda ih sekli cent po cent i za svoju bolest leka nemali, u najgorim mukama skončali ! ! !Ne na Vas.Mislio sam na par drugih clanova koji su me ispljuvali pa cak i kunuli u prethodnim postovima.
ako dobro pratim,posle toga je postao Zet2003. podstanar, a sada dva nova traktora, kombajn, sve prikljucije masine.
Svaka cast.
Mora da si bio vredan i stedljiv.
ako dobro pratim,posle toga je postao Zet