amper91
Član
Znaci i njemu %
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam ni ja imao iskustva planiram da je probam ove godine. Napisi mi u pp koja je tvoja dobitna kombinacijaE sad imam pitanje za @SAVINO SELO ili neko drugi iz Backe kakva im je Teranova od KWS-a ? Imam kooperanta hoce nju, a bas nikakvo iskustvo s njom nemam ni jedna setvena.
Mozes kako hoces. Prinos i digestija zagarantovaniTi si velik korak ispred mene, ja cu morati spremac prvo da pokida stare zetvene ostatke pa tek onda drljaca 1 ili 2 prohoda.
Au, tu cim ima zetvenih ostataka na povrsini nema srece sa secernom repom...Ti si velik korak ispred mene, ja cu morati spremac prvo da pokida stare zetvene ostatke pa tek onda drljaca 1 ili 2 prohoda.
Јел вреди сад нпк нисам јесенас ништа бацио а одлучио сам кукуруз да посејем па би једно 150кг/кј 3х16 бациоCekam 3*16, 3*15, 8/15/15 ili sta vec bude pa da dosolim.
Plan je preko vikenda spremacem zatvoriti brazdu, a djubrivo od nedelje.