dragan.kovacev
Član
Moje zapazanje, GU kao i EU nista taloga nije osatvio u tanku. ipak je bolje po tom pitanju od D2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma brinem ja svoje brige i ne diram druge ako drugi ne diraju mene. Samo sam pecnuo zbog zezanja i očekivao sam sličnu reakciju. I Diklofen se javio. Neko mora i da spamuje, uglavnom bude zanimljivije. AjdNe vodi ti brigu, tri gazdinstva imam, a po potrebi mogu jos jedno da otvorim!
Sta sipas sa ED-om? Neki dvotaktol? Ako recimo za motornu testeru ide 2%, a njoj treba podmazivanje, obzirom da je ED "suv" pa je zato traktoru "potrebno" podmazivanje, koliko sipas u naftu i sta?
Citam ove komentare pa neznam sta da radim.Imam rusa 2011 820,nezna mogu li dobiti ED? Ili sipati ovaj novi GU??
Ovo me raduje,znaci radi trezor svoj posao.Ja nerazumem kolege koje pljuju po subvencijama.Ja radim oko 65 hektara(sto svoje ,sto pod zakup),u kreditima sam do guse jer hocu da unapredim svoje poslovanje i olaksam sebi rad u polju i nerazumem zasto bi se odrekao i tih 12 000 din/h,trebaju mi.A verovatno tim ljudima netrebaju pare ili imaju neke druge izvore finansiranja pa se frljaju sa tim parama.Nije mi tesko da popunim par obrazaca da bi dobio te pare,a njima je i to tesko da urade i cekaju da im neko popuni i donese pare na ruke na prag.Nerazumem.Danas su mi isplacene subvencije za jesenje Gasno ulje. Predato 20.09.2013