Ja sam na mom Oltovom menjao čaure i stvarno odgovara vodovodna cev plastična od pola cola.Ne pomaže flah,probao sam.E a znaš li da su čaure od plastične vodovodne cevi. Video na sklapanju u proizvodnji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam na mom Oltovom menjao čaure i stvarno odgovara vodovodna cev plastična od pola cola.Ne pomaže flah,probao sam.E a znaš li da su čaure od plastične vodovodne cevi. Video na sklapanju u proizvodnji.
Za imt spartac koje su preporuke za kvalitet motika,cantavir hudjik ili plamen
Plamen, ako si resio da ga prodas.
Ima SUDAR u Velikim Radincima vise vrsta,od obicni samoostreci i od manganskog celika. Dobar je kvalitet...
Nije za prodaju nego da ga upregnem da sljaka
- - - - - - - - - -
Jel ima taj tezgu u rumi na vasaru ili samo kuci radi
Cantavir ili cak tupanjac,najbolji ugao imaju.Za imt spartac koje su preporuke za kvalitet motika,cantavir hudjik ili plamen
ima li neko kutije za OLT ili NODET pneumatsku sejalicu?
- - - - - - - - - -
ili mozda od OLT spartaca?
Raspitao sam se na vašaru u Rumi za cenu samooštrećih pačijih nogica za špartač sa S oprugama kod Čantavirca i rekoše mi 260 rsd komad samooštreće dok su obične 200 rsd.Do sezone ću ih uzeti.