Chat 17

Сапатник, зашто и покушаваш? Да то што пише форумски NAFO fella има везе са реалношћу, потпуно другачији називи места би се појављивала у вестима.
 
kako ide ona izreka:
ne veruj (((Poljacima))) ni kada darove nose?
evo kako to izgleda:


transkript celog intervjua u kome (((Poljak))) Putin kaze da ce postovati teritorijalni integritet Ukrajine, Krim je ukrajinski .... i ostale lazi:

Putin: If you let me finish, you will be satisfied with my answer.


The Crimea is not a disputed territory. Unlike the case of Georgia and South Ossetia, there has been no ethnic conflict there.


Russia has long recognized the borders of today's Ukraine. By and large, we have completed our talks on the border. Now we have to deal with the demarcation, but this is a technical issue.


I think that asking a question about Russia's targets of this kind reeks of provocation.


There are complicated processes going on in society in the Crimea. There are problems of the Crimean Tatars, the Ukrainian population, the Russian population, the Slavic population in general, but this is Ukraine's domestic political problem.


We have an agreement with Ukraine on stationing our fleet there until 2017, and we will be guided by it.

evo jos malo Putinovih izjava

 
Poslednja izmena:
Силом прилика учио немачки 8 година, енглески 4 године. Прочитати, разумети све али немачка грматика и грађење реченице... Како теби то иде тртмрт?
 
Са обзиром да је како каже живео у Израелу,Немачкој, Швајцарској, врв је био стручан и неопходан па га послали назад :haha: :haha: Ал тек немачки што парла,то је тек посебна прича. :haha::haha::haha: Да не улазим у политичке експертизе и остале менталне сломове код дотичног. Да му нема интернета,прва крива врба би била његова:osmeh:
 
Kako naša mudzahedinska braća? Ima li nekih vesti? U Rusiji ništa novo- opet je neko bacio opusak i zapalio strateški bombarder.
 
Није лепо радовати се туђој несрећи... Ја увек помислим како су се, евентуално, неки смејали кад су нас напале 19 држава... а ми смо били сами и нејаки....
Руси нису сами и нису нејаки... рат је... гине се... уништавају се оружја... Ми треба да молимо Бога да нас мимоиђе наша чаша жучи што нам је на столу и што нам је намењена... али коме се и зашта молимо?
 
Људи су у процепу, прође ли ово рачунај да им узимају државност. Као што сам писао, сви су ненадлежни за ово тренутно са израелом... Али за нашу ствар судови се још преклапају.
 
А ти једноћелијски, јеси ли се такав родио или ти је то последица трауме у детињству?
 
Кадгод ти и теби слични почну да деле свет на нас и вас, истог момента постајете најогавнија нацошка говна.

А што је најтужније по тебе - ниси ти ништа, ни као овај, ни као онај. Само тупа биомаса.


Да на заборавим да додам и ово: једноћелијски, 'ајде сад да се извиниш Босанцима, који год они били, да им кажеш да си импулсивно реаговао и да не мислиш тако.
 
Pronađi najbližu septičku jamu i skoči u nju. Verovatno će biti nešto najpametnije što si uradio u životu.
 
У јеботе, ала си ме увредио! Је л' ти то најјаче и најпаметније што си могао да смислиш?

Хајде сад - извини се људима.
 
Nazad
Vrh