Objekti za smeštaj mehanizacije

Raspitujem se za cenu hala za mehanizaciju slucajno nadjoh nesto na netu iz uvoza iz nemacke covek dovozi 15x30 . Pitam ga za cenu kad ono kaze 25000 evra sto mislim da je bas previse . to iznosi po kvadratnom metru 55 evra . I sam ju montiras plus temelj i betonske stope za stubove. Tesko da ce se prodati za te pare.
Kad se vec raspitujes,kako se krecu cene kod nas kompletne hale po kvm,sa postavljanjem,betoniranjem i sa vratima (kapijama)?
 
Poslednja izmena:
Ima ovih folija tanjhi za izolaciju. Moglo bih se to sa donje strane lima postaviti da se spreci kondezacija.
 
I sa filcom kondezuje (apropo rđanja), samo što ne kaplje. Filc upije vlagu i onda ona posle ispari iz njega.
Kondenzuje ali nema utcaja na koroziju bindera a lim je plastificiran i ima rok trajanja bez obzira na kondenz.U svakom slučaju ne treba ni razmišljati bez filca ako je prostor zatvoren.
 
Raspitivao sam se kod jednog majstora u vezi izgradnje hale bez stubova u sredini.Naračunao mi je lepu cifru jer nije jednostavno za izgradnju.
 
Još uvek nemam tek sam u fazi raspitivanja.Sa ovim se poznajem pa smo porazgovarali onako neobavezno jer se bavi zidarijom pa je u toku oko svega.
 
Ako se ne varam ulaz u ovaj objekat koji je postavio clan NS LAV je 15 metara. Bio sam u jednoj strugar I gledao ulaz u halu. Ljudi su odradili betonsku gredu duzine 14 metara cisto bez oslonca. Veoma dobro odradjeno. Jeste skuplje, ali beton je zakon.
 
Meni nesto tako treba tih dimenzija 30x15 . I ujedno bi mi koristilo i kao podno skladiste i kao hala za mehanizaciju. Samo da nadjem ko bi to povoljno i kvalitetno odradio. Da nebude muljanja.
 
20141121093112.jpg

Ovako smo uradili.
A ovako rade svajcarci,jako mnogo objekata od lameliranih greda.
20150103150506.jpg
 
Moze biti ,ta je stara.Bio sam Cigan 3 sam kupio a cetvrtu sam hteo da iskorist staru. No nemarim iskrivice se i ove nove pa ce biti u "vinklu"
 
Nazad
Vrh