IMT

Kolega ne znam koliko te zanima da traktor uvezeš od nas ali u gradištu kod vinkovaca ima čovjek prodavao je tri traktora (u stvari sve od strojeva što ima u dvorištu )između ostalog ima 539 91 godište sa 650 radni sati i 577 isto godište sa prednjom vučom i svom opremom što je bilo moguće nakačiti na njega(prvi put sam vidio onda 6 izvoda hidraulike na imt)sa 900 radnih sati .Za 577 je tražio 10000 e pa pošto na njega nema carine samo bi te prevoz malo više koštao pa ako te zanima da se raspitam da li je još u prometu
 
Нисам нигде звао за нов али мислим даје то много пара дати 21500е,можда бих и скрпио без банке али то је много.Боље ми је полован и да купим још неку машину.Иначе прешо сам се и узо ауто преко банке и више никад ништа нећу преко банке па макар не имао никад ништа,то су лопови и легализовани зеленаши.

- - - - - - - - - -

Pankin puna ti memorija,ne mogu da ti posaljem pp!!
 
Meni banke ne smetaju,nikad veca kamata od 5 procenata na godisnjem nivou nije bila za sta god da sam uzimao kredit. Ja ako cekam da skrpim svoje pare da kupim nesto,skoro bi kupio,onako,kupim,radim i polako otplacujem. Cekam da mi izadje kredit za zemlju i onda uzimam taj nov traktor preko banke. Masine imam sve koje je nosio 585 mocice i ona da vuce,al ti kad nemas onda je to problem.
 
Ја не знам да ли има нека тема где би требало да опишем своје искуство са прокредит банком.
 
Брате мили Војводина је много друго,ви имате гомилу фондова и плус од Државе,ми немамо ништа.
 
Mi imamo prelepe reke planine po neki aerodrom koji radi tokom predizborne kampanje i slicno.... I imamo banke kao sto je Prokredit banka koju bar jednom ako ne i dva puta godisnje reklamira Uros Davidovic, i uvek ali uvek jedna prica za njega u studiju a druga za nas....
U jednoj banci u mom gradu sef personala je rekao da ce castiti kada ''seljacine'' odu iz ove banke, a taj isti svako jutro ide na pijac i kupuje od ''seljacina'' hranu koju stavlja u svoja gradska usta!
 
to je treca spora,ove godine sam sretan ako berem trecom,inace budu 3 i 4,a ove godine uglavnom druga spora,rodio kukuruz *ebacki :osmeh:
 
Монтоја,он тражи 9500е.
Колега 577,овај линк који си ти поставио,овај први тражи 11000 и он је нешто радио,као мењао само карике и радилица на прву специјалу.То је окачи мачку о реп.Једино ако би га дао за 7000 па да идем да га гледам а овај други линк види колико су му лоше гуме а он тражи 10000е,то нема шансе.

A gle novi tip je sad zašto je mjenjao karike samo ko zna ali takav traktor vrijedi ovdje kod nas te novce sad nezz kod vas ja da imam najbolje je nov onda si siguran.
 
Знам ја да он вреди толико али ми је пуно боље и сигурније ако ништа није пипано око мотора.Каже мењао карике и које је ставио??И да ли му је било само до тога или је он то ставио само да му мало повећа компресију како би га боље продао уз мало уложеног.Ја ћу сад опет да кажем,данас нешто померао комбајн З135,значи кад пали на пола кључа по овако хладном времену а није паљен неколико месеци.Па то је мотор С44 који је и на 577 то је сила од мотора.
 
Ne izgleda loše al verujem da i on ima oko 5000rs
kad je cifra oko 10000e onda bolje dodati još malo pa uzeti novog tipa
Mada po sadašnjem kursu eura moguće da nov sad izađe ispod 20000e
 
Nije strasno kupiti I sredjivati traktor. Ako se nadje povoljno masina. Strasno je skupo platiti traktor I generalno ga sredjivati.
 
Најбољи је за сад овај http://www.polovniautomobili.com/oglas5613873/imt_577_dv/
на жалост није серија П али се види солидно стање,цена је 11000 али сигурно то може да се коригује мало.
Сутра ћу да зовем Југометал.На стању га сигурно немају а ако и може онда сигурно треба уплатити па кад га ураде а ја то немам намеру да радим.Иначе хтео сам ја и 5136 да купим али дај диференцијал ме оладио.Данас зовем човека има 5136 2000.г 5000х 17000е и питам га јел си имао проблема са диференцијалом каже искрено јесам једаред.Искрен човек свака му дала.Каже орао дубоко претпрошлње године а суво било и оде.
 
Nazad
Vrh