Kada niste u traktoru, vozite

I meni se dopada ovaj Tesla auto , samo sto ja ovde zivim u stanu , pa nemam gde da ga ukljucim u struju. Verujem da je potrosnja ovog auta smesna u odnosu na Dizel.

- - - - - - - - - -

Evo fotografija od pre neki dan . Radio sam kocnice nekom nasem zemljaku na Pezo 308 2010god. 40 000km. Pozadi stavio sam sve novo , jer su plocice zablokirale i ostetile su diskove, a napred samo plocice.

4rqk38.jpg
6png4x.jpg
9unsxz.jpg
s6n33l.jpg
312fn2t.jpg
 
Produžno kablo kolega pa preko terase... :osmeh:

Šalim se naravno, setih se jednog mog komšije koji je živeo na trećem spratu a prao "keca" ispred zgrade. Hajde što je imao toliku dužinu creva za vodu, već je čovek imao i produžno kablo iste dužine, sa sve uključenim fenom za kosu. Gde da se muči i krpama suši, rastegne lepo i fenira...:osmeh:

Šteta što to beše vreme bez YouTube...
 
Nisam ni ja nista bolji od tog tvog komsije. I ja izbacim kabal kroz prozor da bi prikljucio usisivac da usisam auto ( zivim na treci sprat).
 
Šta je po vama bolja varijanta,Chevrolet Captiva / Opel Antara 2.0TD ili Nissan X-Trail II 2.0D ? Išao bi i po njivama :ppozdrav:
 
Poslednja izmena:
Opel ili Nissan....iznenadio bi se koliko Opel i Chevrolet ( iako ista kuca) imaju razlicit kvalitet zavrsne obrade!!!!!
 
Kvalitetniji je Opel...ni kod jednog od japanaca koje si nabrojao neces pogresiti sem sto je pitanje ukusa exterijera i enterijera individualna stvar! sto se tice mehanike i off road svojstava prednost bih dao Mitsubishiju i Nissanu....Opel i Chevrolet je samo sminkerica auto.
 
Sa Pajerom dobijes i malo estetike uz dobru mehaniku i izuzetna vozna off road svojstva :cao: ne znam za tebe ali malo su previse kockasti i neugledni :sta: ( moje subjektivno misljenje)
 
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh