SPORT-Opšta tema

Sigurno je da hoce posle trodnevne zalosti, i ovi postoovi ce biti prebaceni tamo.
 
Koje poluvreme na Marakani.:bravo: Kada je meni tako uzbudljivo, mogu misliti kako je navijacima zvezde i ofk.:osmeh::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Cestitam igracima, rukovodstvu i navijacima Crvene Zvezde na osvojenoj sampionskoj tituli.:bravo::ppozdrav:
 
Svim navijacima i igracima Crvene Zvezde cestitam osvajanje titule. Upravo se vratili iz Beograda. Vise napetosti i adrenalina davno nije bilo. Svi dusebriznici koji su znali da je utakmica namestena mora da su razocarani. Jer svi su znali da ce nas OFK pustiti samo igraci OFKa nisu bili obavesteni. Dule hvala na cestitkama..... Belgrade red star......Cestitke i tebi uz slogan iz pesme koji mnogi ne mogu da shvate... ZVEZDA je zivot sve drugo su sitnice. Veceras je zivot bio za gotovo 50000ljudi. Slavite Zvezdasi prijatno vam vece.
 
Još mnogo vode će morati ta protekne Dunavom i Savom da povrate izgubljeno poverenje kod mnogih iskrenih navijača kojima je Zvezda bila život.Izvinite na pesimizmu ,tek kad vidim da naprave makar mali pomak na evropskoj sceni mogu da se hvale ovako za mene su i dalje samo naduvane BABE:ppozdrav:
 
Za Zvezdase pozdrav i cestitke na tituli ,znam da nekim ljudima jos nije do muzike , ali zivot ide dalje[video=youtube_share;POvdW5pf5uo]http://youtu.be/POvdW5pf5uo[/video]
 
Poslednja izmena od urednika:
Ako pogledamo trenutno stanje na tabeli fudbalskog prvenstva videcemo pravo stanje stvari u nasem fudbalu. Dva vodeca kluba su za dvadesetak bodova ispred treceg..... sto znaci da ostali daleko zaostaju za njima po kvalitetu i da ovi vodeci nisu mogli da imaju prave utakmice u prvenstvu i jako se bojim da ce se to odraziti u kvalifikacijama za evropska takmicenja. Bicu stvarno prijatno iznenadjen ako neki nas klub prodje te kvalifikacije i zaigra u nekom evropskom takmicenju.
 
@SAMA
Mislim da duel Cro Vs Srb klubova ne bi mogao ni Vucic licno da obezbedi da bude bez incidenta:haha:
 
Na danasnji dan pre 23 godine Crvena Zvezda je osvojila u Bariju kup evropskih sampiona u fudbalu. Sa setom se secamo tih vremena, uzivamo u sadasnjici i nadamo se da ce biti bolje.

 
Poslednja izmena od urednika:
A ovo su sampioni , nastavljam zbog mojih Zvezdasa ...
ark1256.jpg
 
::samo bes::::samo bes:: Koja banda sta nam uradise ,uzese nam slamku za finansijski spas ,lesinari , samo mi dugujemo ,zar i proslih godina nije bilo dugova ,odgovornost onih sto su napravili dugove a i ovih danas sto nisu na vreme vracali , reprogramirali ,na robiju ... ::samo bes::::samo bes::
 
Izvinjavam se ali nisam obavesten. Jel se ovo odnosi na Crvenu Zvezdu i takmicenje za plasman u ligu sampiona? Stvarno se ne zezam, jel to UEFA Zvezdi zabranila takmicenje za ligu sampiona? Lepo vreme pa sam ceo dan u dvoristu u radnju samo udjem ako neko od musterija dodje ne palim TV a slusam u dvoristu "radio S".
 
Nazad
Vrh