MTZ Belarus

Koliko rubalja je jedan evro ili obrnuto ako je rubalj veci??? Izvinite sto pitam ali neznam... ::sramota::
 
Poslednja rec tehnike :D

chjv.jpg
Odakle je ova slika?
 
Mnogooooo mnogo me interesuju Ruske masine i mnogo citam o njima i svasta sam nesto saznao i interesatno procitao o njima.... Ali "NIGDE" nisam procitao da je MTZ radjen po nekoj licenci... Evo javice se strucniji ljudi od mene ali ja smem da garantujem da MTZ nije radjen po nikakvoj "licenci"... :ppozdrav:
 
A šta misliš o 1025.3? Naravno može još neko da kaže svoje mišljenje. Kod nas u selu ima jedan i osim možda malog pritiska ulja u motoru za sad nema problema sa njim.

nije bitno dal je .2 ili .3 menjac je isti,jedno mi nije jasno kod rusa,prve serije 1221 su izasle sa menjacem gde je 1 brzina u 4 rangu brza od 4 u 3 rangu,uvidevsi problem rusi su to relativno brzo zamenuli i sad je 1 u 4 rangu laksa od 4 u 3 rangu i mnogo mu je lakse da krene 1 brzinom sa teretom,zasto to jos uvek nisu uradili i na 1025 nije mi jasno,kud mu je slabiji motor tu mu je jos 1 brzina prebrza......inace steta sto kod nas nema da se kupi 1221 sa 6 brzinskim menjacem a inace postoji takav traktor

- - - - - - - - - -

Ajde Danger ukljucuj se.Od kog su drpili licencu?:osmeh:

zar je bitno,bitno je da je sklepan v sssr..........:osmeh: ,treba listati unazad teme,neko je to okacio samo treba naci
 
Sta vredi na 1025 i da ima jaci motor kad lamele to ne bi mogle da prenesu i opet ne bi mogao krenuti tom prvom iz cetvrtog ranga.
 
Nazad
Vrh