Torpedo

Pozdravljam ljudi,imam jedan problem,ne mogu da nabavim na 90-ku reducir (kuciste) prednje vuce,znaci ono kuciste ispod menjaca... Na traktoru je puknuto na vise mesta i ne moze se dobro zavariti,tak da stalno curi ulje... Gde bi mogao da ga nabavim? Unapred sa zahvaljujem!

- - - - - - - - - -

Za 90-ku pocetna cena je 500eu
 
da li neko moze da mi kaze da li postoji mogucnost da se stavi ploca i donja poteznica(odole vidim da ima izbuseno za srafove) na 45-icu i gde to mogu naci[/QUOTE
Možda ti ovo pomogne http://www.kupujemprodajem.com/poteznica-za-torpeda-9669888-oglas.htm?filter_id=4421527

Ovo tesko da pasuje na 45ici, takvu imam na 9006 a znajuci da obicna poteznica sa 90 ne pasuje na 45 ne verujem ni da ova sa oglasa moze (imam oba traktora)
 
Pozdravljam ljudi,imam jedan problem,ne mogu da nabavim na 90-ku reducir (kuciste) prednje vuce,znaci ono kuciste ispod menjaca... Na traktoru je puknuto na vise mesta i ne moze se dobro zavariti,tak da stalno curi ulje... Gde bi mogao da ga nabavim? Unapred sa zahvaljujem!


to kolega jedino da pitas da li imaju braca u Vajskoj !
 
Na taj problem bi trebalo da utice manđzetna na klipu ili sigurnjak propusta.
Lisnik dali treba da promenim mandzetnu lako li se ona menja ,dali je ima uovom setu gumica sto Jusel prodaje ,u mom kraju ima samo 3 traktora Torpedo od toga jedan nije u upotrebi zamolio bih da mi objasnite sta da uradim i otklonim ovaj kvar pozdrav svima
 
Pitanje za znalce, jel zna netko dal u rumi na vašaru bude itko tko prodaje djelove za torpeda konkretno hidraulik zanima me onaj razvodni ventil i jos kojekakve sitnice, i ako ima broj od istog da postavi da pitam ?!
 
Sad sam se cuo s njima, ne dolaze ovaj mjesec, jel ima jos netko da prodaje djelove na sajmu konkretno meni treba taj regulator hidraulike ispod sica ako nista ne moram njega uzet, jel bude jos djelova inace kakvih za torpeda ?
 
Znam za Jusel čak su najpovoljniji ali ih također nema u Rumi tako su mi rekli, dal općenito bude u rumi kakvih stvari za torpeda to me zanima najvise ili da ne idem đaba pa da nista bas nema, osim knd-a dali jos bude netko tko prodaje tako od torpeda ?
 
@Lisnik Ma ja bi kupio ventil posto kad sam jusel zvao onaj turski mi se ne ćini skup, pa sam mislio uzet već kad idem pošto ovog nisam vadio a opiso sam Vam sindrome koje imam na hidrauliku mozda i nije on al nek ga imam, onda sam nazvo KND oni imaju ali kazu da je original od deutza i cijena je duplo veća, što ja nebi uzimo onda ovako napamet, jel bude u rumi djelova kakvih za torpeda treaju mi sitnice, lamela vučna, amortizeri stakla, zatvarači,šarke onaj dio na instrument tabli sa indikatorima, uzeo bih ako ima gume neke za patos, u biti treba mi sve od tih sitnica sada dal toga bude uopće tamo posto ja osobno nikad nisam iso !
 
Ma ako nista zapalit cu za Novi sad u KND i probat vidit sta imaju tamo znam da je sada slabije posto kad sam zvao KND ne dolaze ovaj mjesec tako su mi rekli !
 
Nazad
Vrh