Prskalice

Velika Vrela,
Decko, da nisi pod temperaturom, doktora da posetis sto pre!
tonom kojim mi se obracas ne zasluzujes ni jednu rec vise od mene, a ne misljenje!

Nisam merio temperaturu danas :osmeh:
Izvini ako sam te nesto uvredio, mada ne vidim razlog da se toliko ljutis. Nisam ti se obratio nikakvim tonom, vec sam napisao sta mislim o tvom odgovoru. Ti si meni takodje arogantno odgovorio, pa sam ti i ja tako vratio. Ne moras vise da mi dajes svoje misljenje, necu te nista ni pitati.

@dukej
To sam hteo da cujem, jer sam od mnogih slusao da i ne koriste to bure za pranje prskalica, kao nije im trebalo, bacili su pare itd. Ipak je to korisno.
 
- - - - - - - - - -

Ti dodatni rezervoari su jako dobra stvar,ali je moje misljenje da ih papreno naplacuju,a ne vrede toliko.
Ja sam pisao pre koju stranu o poljskoj prskalici koju sam mislio da uzmem,ali sam se ipak predomislio i uzecu agromehaniku 600 litara,verzija sa jednim buretom,sa fiksnim granama (koje nameravam da prepravim u kopirajuce) i nekim boljim filterom,kosta 1600 e.
Plan mi je da ugradim dodatni rezervoar za ispiranje,mislim da je to vec neko radio na agromehanici,ali ne znam tacno na kojoj strani je slika.

Nego jedno pitanje,grane se na ovim standardnim prskalicama i skupljaju i sire cekrkom?i kolika je otprilike potrebna sila da se to izvede?mislim jel ide lako jednom rukom ili ne?


To sam ja dodavao rezervoar za čistu vodu ali na AGS600E, ono kockasto bure. A onaj "cekrk" nesluži za otvaranje i zatvaranje grana, već za podizanje i spuštanje grane (gore dole po visini). Grane se otvaraju ručno, na "horuk", i na potnaestometarskoj onaj krajnji segment koji se prebacuje za 180 stepani, nije nimalo lak, pa još ako su grane podignute ...
 
Onaj ko nezna sta znace ti dodatni rezervori bolje da nepise nista nego da lupa.Ja imam kao Tesla prskalicu i isto planiram ugradnju jednog tog pomocnog ali taj ce biti i za ispiranje i za ruke
 
Svidja mi se to sto je napravio clan Tesla, lepo izgleda i nadam se da sluzi dobro. Ako kupim AGS600E prskalicu, ugradicu takvo bure.
Ja ne znam sta znace ti dodatni rezervoari, nisam imao takvu prskalicu nikad, zato i ne znam. E zato sam na forumu, da bih saznao nesto. Smatram da to sto sam pitao nisu lupetanja. Niko se naucen nije rodio.
 
Poslednja izmena:
Pranje ruku se lako može rešiti ako se oni mali baloni sa slavinom namontiraju nekako na blatobran traktora...
 
Gde kupiti bure za prskalicu zapremine 220-330 ili 440 litara,treba mi za Moravu ali ako nema moze i neko drugo da dodje u obzir pa cu ga prilagodim.Moze i polovno,sto bi se reklo sto jeftinije to bolje:osmeh:
 
Gde kupiti bure za prskalicu zapremine 220-330 ili 440 litara,treba mi za Moravu ali ako nema moze i neko drugo da dodje u obzir pa cu ga prilagodim.Moze i polovno,sto bi se reklo sto jeftinije to bolje:osmeh:
Agroart Stara Pazova prodaje i nova burad za prskalice, imaju svoj sajt pa ako vas ineresuje možeze proveriti cenu.
 
@dukej jel ovako? Ja ponesem sa sobom vodu i netreba mi nikakva ugradnja


17032013555.jpg
 
ja sam se skoro raspitivao i evo cena:
Morava
660l 10 m grana 105l pumpa- 1340e
660l 12 m grana 105l pumpa- 1392e

Vojka
660l 10 m grana 105l pumpa-800e

Agro art
660l 10 m grana 105l pumpa-1100e
660l 12 m grana 105l pumpa- 1300e

Ferokop
660l 10 m grana 105l pumpa-1110e
660l 12 m grana 105l pumpa -1500e
 
Nasao novu Agromehaniku 440L 10m, 105l/min pumpa za 970e sa PDV. Da li neko zna gde ima jeftinije? Ovo je cena U Backom Jarku.
 
Nazad
Vrh