Subvencija poljoprivredi za 2012. godinu

Po hektaru ili kilogramu ?

  • Obečanih 14000 din po ha

    Glasovi: 185 84,1%
  • Dobijenih : Dizel i avans oko 5000 din

    Glasovi: 35 15,9%

  • Ukupno glasača
    220
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koji sad popisivaci?? Koje sve budalastine nece izmisliti...
Umesto da organizuju izvoz, razvijaju dobre odnose sa zemljama kojima mozemo ponuditi hranu, mi se za'ebavamo sa administracijom!
 
Sad nemamo savetodavce al dobismo popisivače koji će dodatno optereti budžet.Ludom ne teci pametnom ne ostavljaj.
 
pare za popis dobijaju se od stranaca a msm da je cifra po popisivacu oko 70 000 za vreme trajanja popisa pa racunajte. a sto se tice para koje hoce da preusmere od savetodavaca na gazdinstva to mu dodje 1000 dinara po gazdinstvu pa mi vi kazite kako to moze da sanira posledice suse???
 
Kakva integracija kad smo vec u Evropi ... samo reda , manje administracije ... i za lopovluk prste seci procvetacemo kao 80-tih
 
Ako nece da popisuju sa puskama kao komunisti posle rata, odmah mogu da batale radnju. Ne razumem zasto uopste pokusavaju to da urade, kad vec sada znaju da nece dobiti dobre podatke. I sta uopste znaci popis poljoprivrede, kad se to svake godine menja.
 
Kratko i jasno,posle popisa uvek sledi porez drugari,da vam ne pisem dedalje,uglavnom to je to porez i nista vise,samo da vide koliko ce moci da nam uzmu.
 
Kakva integracija kad smo vec u Evropi ... samo reda , manje administracije ... i za lopovluk prste seci procvetacemo kao 80-tih
Ne dao Bog da "procvetamo" kao osamdesetih izuzev one dveipo godine kad je bio Ante , dobro pamtim to vreme Stana Dolanca , Milke Planinc i ostale kompanije , stezanja kaisa voznje na bonove i par - nepar.
 
Podsetio si me na izjavu Milke Paninc.Kaže šta seljaci misle hoće i oni da imaju tepihe i zavese po kućama i hoće na letovanje i zimovanje.
 
Bog mu dao carsko naselje. Mislim na čuvenog srpskog dušmana Antu Marković za čijeg sam mandata više prihodovo nego za drugih 10god. Nemojte ga više pominjati jer se odmah ozlojedim kad vidim šta smo mogli a gde smo sada.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh