IMT

@ivant Imao ga je Rankovic iz Asanje,video sam ga pre par godina kada su razbacivali djubrivo na parceli pored moje. Takodje sam pre par nedelja video jednog u PKB-ovom pogonu 7. Jul u Jakovu,mada mi se cini da je to bas isti onaj Rankovicev, stajao je tamo petnaestak dana,vise ga nema. Vidi da li ima na forumu neko iz asanje(Pecinci) ili neko iz PKB-a pa se raspitaj.
 
Poslednja izmena:
Da li se isplati kupiti nov imt 549 .Zagrejao sam se za taj traktor sa 4 izvoda hidralukia i kosta 1308000 dinara ali isplati li se dati toliko za nov imt 549 koji se ceka 90 dana ?

Nije da se ne isplati, ali ih vise nece proizvoditi, i ako budu bice to ogroman problem.
Evo ti licno mog primera, IMT 549.1822 (Dupla vuca, Spoljna izlazna hidro instalacija, Grejno ventilacioni uredjaj) uplacen 21.12.2010 godine i placen 1166156,00 dinara u kesu, i verovao ili ne jos ga nisam dobio.
Ima na polovnim automobilima ceni se 16000 evra, bolje i toliko platiti nego cekati 9 meseci.
Na predracunu po kome je izvrsena uplata stoji rok isporuke 90 dana, ali sta sad, i na tarabi pise... 12 nedelja unazad mi kazu bice do kraja ove sedmice, i sve tako... Izgeda da ce konacno stici do 21.09. u sredu...

Tako da sada sam prosudi...

Evi linka:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1465615/imt_549_4wd/
U tvom je kraju...
 
Kao sto sam i ranije pisao mi vise nismo u stanju kolica za beton da napravimo,a da nepricam o traktoru.Znaci neisplati se dati tolike pare za krs od traktora.Dobar je traktor,ali izrada je na zavidnom nivou:haha:
 
Sta da pricam kada sam se napregao iz petinih zila da propatim fabriku da mi traktor urade kako treba, do sada sam isao 11 puta sto u rakovicu dok se motor sklapao sto u Imt dok su traktor sastavljali. Katastrofa brate, a zamisli samo da nisam imao vezu u fabrikama....
 
To vam u fabrici zovu polu klima, ali nema veze sa klimom, to vam je samo odlicna ventilacija, (GVU grejno ventilacioni uredjaj), ali da vam kazem samo da uopste ne radi lose, duva prilicno dobro (hladno) i po najvecem suncu.
 
Znaci ni 550.11 ne moze d ase dobije odmah kako sam zakljucio. Nista od IMT a .
 
, to vam je samo odlicna ventilacija, (GVU grejno ventilacioni uredjaj), ali da vam kazem samo da uopste ne radi lose, duva prilicno dobro (hladno) i po najvecem suncu.
yes yes ahah
Ma kad upece sunce nista tu ne pomaze taj ventilator, malo kao pirka ali opet vruc vazduh, a oko tebe samo staklo, dobro je kad je hladno mozes da pustis grejanje, klima je ipat klima
 
259vn8j.jpg
Uplatio sam 577.1854 DV 18-og marta 2011 ,a dobio traktor posle 5 meseci,19-og avgusta,Ta prica o 90 dana je prodavanje magle.A traktor od 1.965032 dinara zaista ne vredi te pare.Nije to sve ni tako lose,ali mi je posle 5 dana pukao hladnjak i sav antifriz se prosuo,deflektor za vazduh oko hladnjaka sklepan od nekog tankog lima secenog rucnim makazama,kao da su se deca igrala sa tim u IK-termu u Beogradu.Curi ulje na poklopcu menjaca,na levom zadnjem bocnom prenosu na cep i na desnom na merac,ispustio sam 5 litara viska iz menjaca.Auspuh zardjao posle prvog pranja,menjac ide jako tesko,hauba sklepana,nije nastelovana,sve zveci na njemu...imao bih jos dosta toga da napisem o novom IMT 577P ali nemam vise volje da pisem o njima.Evo i par slika iz proizvodnog pogona IMT da vidite kako se radi uz pomoc stapa i kanapa,sa tupim srafcigerima i krivim kljucevima.Mislim da su to poslednji trzaji fabrike koja je nekada izvozila traktore sirom evrope.
dh7d4y.jpg

259vn8j.jpg
 
To nije ništa novo.Svaki 539 koji je došao u selo u proteklih 2-3 godine imao je dosta problema.Zoveš fabriku za reklamacije oni kažu garancija samo na motor. :sta: Komšijin od prvog dana trošio ulje,dođu majstori,pogledaju,staće to ne brinite.Kada više nije moglo i kad a je došlo do iže jesi motor otvoren kada gle čuda ni na jednom klipu nema uljnih karika.
 
To im je valjda oznaka modela,tip je 577 a oznaka za model je 1854.Neznam koje su oznake imali predhodni modeli ,ali za 539 je bilo za stari tip 1587 a za novi sa hidro volanom i obrtnom limarijom je 1629.
 
Nazad
Vrh