Plug - osnovna tema

Zaboravio sam napisati,moja greska,cena je OK za plug sa OK daskama,jer nije jeftina daska i za ove nase plugove.Tacno ce te izaci preko 500::novac::

Daska za IMT je kod Hudjika 6500 dindzi,puta 3,pa vidi plus raonici.To je varijanta da budzis.
 
Hvala drugari, i ja sam tako reko prodavcu MAGLE - pluga, ali se on nameracio na 300-350 evra. Rezervna varijanta resenja za ugaranje je OLT PTO 2, imam u kombinaciji dva komada, jedan moj i jedan tecin koji stoje odavno, super stanje dasaka itd... Kako bi najlakse mogao da napravim trobrazni za ugaranje a da me kosta mnogo samo moj rad i pivo za VAS koji mi date koristan savet, ili mozda neku skicu ako je neko radio nesto slicno, orao bi sa TD 7506A. Hvala.
 
Ima na 133 strani ove teme kako je to clan Bobo prepakovao na trobrazni.Evo to je ta slika
2wnvkh0.jpg

On rece da je zadovoljan i da ga je to jeftino izaslo

Ta varijanta ti je najbolja i najisplativija po meni,a 75-ca ga nece ni osecati.Malo elektrode i brusilica i eto ga dobar trobrazni za male pare:ppozdrav:
 
Evo, možeš i ovako. Nosio je taj plug na poslugu od mene jedan koji ima 7506, i kaže da lako može da ga vuče. Ja sam ga pre neki dan merio i on nije 3x30 cm već malo manje, mislim 3x28 cm ili 3x 28.5 cm.

 
Poslednja izmena:
Dukej lepo odradjeno,svaka cast,i meni i burazeru bi trebao ovakav neki plug za Rakovicu 65 za ugar
 
Poslednja izmena:
Hvala za idejno resenje, sada je vreme za akciju i postavljanje slika nadam se uskoro. Mozda ce biti problem njegova mala tezina u kombinaciji sa plivajucim hidraulikom, kazem mozda...
 
Samo bih dodao pošto je Dukej skroman, da je taj plug radio njegov otac koji je vrhunski majstor kovačkog zanata. Verujem da je bolji od fabričkog.
Dule ispravi me ako grešim.
 
Pozdrav drugari!!!
Evo danas sam kupio PLUG, i naravno odmah probao!
.... eto kako on slaze, ja sam stvarno zadovoljan , jedno 40cm , je danas orano na ovoj susnoj zemlji.
 
:osmeh: pa ajde KR, neka je i trideset, ali moras verovati jer je sama konstrukcija pluga veca od normalne.
to je onaj plug o kome smo diskutovali do jucer.
a 577 se igra njime, eto dokaza kako ide, e sad ko hoce verovati moze, ali i nemora, ja sam zadovoljan , i hvala svima koji su diskutovali i tom diskusijom pomogli da se odlucim i kupim ga!
 
Vazi bre drugari neka je 10cm, samo da se ne prevrne :osmeh:, bitno je da ide ko lud u zemlju, i da se isplati, pa sad vi biste da vam bude u cm, moze li 29,05cm:osmeh:, neka ste mi zivi i zdravi imate vi smisla za salu :ppozdrav:

MIRKO, ofarbali ga u firmi danas gratis, pre nego sam ga uzo, a dobijam i jedno crtalo ili tocak, ovih dana, samo da ga naprave, obecali su !
 
Vidim plug kao ispod cekica pa mi nije jasno,ako ga danas kupi kad ga bre pre ofarba.Uglavnom misterija resena,farbanje gratis.Jos nalepnica IMT:osmeh:
Vidim da to 577 vuce zgodno,jesi razmisljao o trobraznom naprimer 3X12coli?
 
Jesam MARKO, ali toga nema kod nas!
Da to nabavim od nekud dalje, na primeru iz Vojvodine, trebalo bi mi nekih 700€ , pa onda prevoz 150, a ja i nisam bas tako pri evropejcima, pa sam se odlucio za ovaj do daljnjeg.
Ali ako se nadje, prikladan , naravno da je tema u igri. videcemo. :osmeh:
 
Nazad
Vrh