Koju rasu pasa imate ili volite

Do juce je krvarila, komsija koji se ceo zivot bavi sa kerovima kaze da je do skakaca da je mlad i ne moze da potrefi.
Ona jadna stoji u mestu i ne bezi mu, al on uvek masi.
 
Kad pocne krvarenje,onda 9-ti ,10-ti,11-ti dan. Koliko je mlad muzijak? Moj azijat je upario sa 9 meseci,cim sad pustio kuju iz boksa.
 
To bi trebalo da ide bez problema. Ako ti je stalo da se upare,najsigurnije ti je da odvedes zenku kod veterinara i na osnovu brisa ce ti reci koji je najbolji dan za parenje.
 
Paaa i jeste i nije, samo mi je da joj ne upiri neka obicna dzukela a ako nece nece, svejedno mi stenci ne trebaju za prodaju(nego bih poklanjao). Sutra je vodim na popravni, ako ne bude nista sad bice za 6 meseci.
 
23vdc0m.jpg
[/IMG]
x55kw7.jpg
[/IMG]
Evo jubimca mojih klinaca.

Nazalost,pre 3 dana,dok se deca igrala na ulici,istrcao je za decom,i u roku od par sekundi,zadavile ga 2 komsijske dzkukele,,odmah kuca do mene...vec preko 2 godine ceo komsiluk imamo problema sa tim dzukelama,ja najvise,jer i kad postavim ogradu,pokida,stavio sam kljuse,i to izbegnu..
 
Istretirano, sinoc,.taj isti savet sam dobio i od dezurnog iz supa..
A mnogi mi hvale i sunjdjer,da li je neko upoznat sa tim?
 
Ja sam imao zlatnog retrivera(labrador) imao ga 6 godina i pobegao je,jednostavna i lepa rasa ali ipak moras imati dobro zatvoreno dvoriste ili ce ono dobiti kao ja...
 
Nije oude bilo problem dvoriste,nije on nigde bezao,vec za decom,nikad nije isao dalje od nas 10m,tako pam ga naucio teletaktom,ali deca su bila na ulici,otvorena vrata,a komsija pored ima 3 dzukele,velicine vucjaka,ali bas dzukele,nikakve rase,i bila kod njega otvorena kapija,pa su izasle napoje i brze bolje zadavili ovog malisana,sva sreca,deca su bila par metara daje,i nisu se uplasila,inace bi bilo belaja..
 
Nama je juce posle 15 godina crkao pas,prcko.
Treba nam adekvatna zamena za njega,ako neko ima da pokloni stene terijera,ne bi bilo lose.
 
Moje saucesce za prcka...,ja imao kavkaza kao bik-jedan sto ga nije poznavao bacio mu polovinu vekme da prodje pored,kako bacio ovaj u letu uhvatio i dok pao na noge pojeo i gleda ga...dobar je to psic bio-tesko se nadju tako stalozeni,znam jednom kokoska dosla da mu kljuca hranu a on je glavom gurao dalje nije napadao ili nesto-inace ovcari imaju taj neki nacin razmisljanja,kad nema stado da cuva ubraja coveka tj gazdu u to...a kad dodje neko koga ne poznaje ne svidja mu se ako je on previse blizu jer smatra da hoce da ga ugrozi.
 
Mani me druze,tih udruzenja neiz.,anih zena,zastitara i ostalih idiota,nek mi vrate mog psa,nek mi poprave ogradu u basti pn a onda nek bude i krivicno,inace,inace,sreca sto je komsija u mmentu pristao da mi plati da kupim drugo stene,inace bi i on lose prosao,jer vec najmanje 2 godine se raspravljamo oko tih dzukela,imam svedoka za 2 autobusa,tako da me zabole,
I da,vec kad spominjes krivicnu,lepo sam prvo nazvao sup,predstavio se,i dezrni mi kaze-furadan-tako da...
 
Ne znam za udruznja i zastitare,ali nas krivicni zaokonik sankcionise mucenje i trovanje zivotinja,moj ti je savet da izbrises ovo sto si pisao,a ti kako hoces.
 
Nazad
Vrh