Ulja i maziva!

Moze li mi neko reci jel ima neko iskustva sa LIQUI MOLY uljima? Do sad sam u traktore sipao Shampion ulja, ali zadnji put kad sam sipao primetio sam da mi na sve traktore pada pritisak ulja i da su poceli dosta da trose ulje.
 
Moze li mi neko reci jel ima neko iskustva sa LIQUI MOLY uljima? Do sad sam u traktore sipao Shampion ulja, ali zadnji put kad sam sipao primetio sam da mi na sve traktore pada pritisak ulja i da su poceli dosta da trose ulje.

Clan @Stalker moze da ti da najbolju informaciju,,Ja u auto i u kombinirku imam njihovo motorno ulje i vrlo pozitivna iskustva,da imam kes jedino sto bih mozda pre njihovih proizvoda kupio je Motul-ovo ulje(sve sam prost...) volim sto i na njihovoj ambalazi pise proizvedeno u nemackoj a na motulovoj u francuskoj,kad pricitam ono made in eu moram 3 rakije da popijem da se smirim...U tom rangu kvaliteta mozes i da eventualno razmislis o kroon ulju.
 
Hvala, kolega.
Praktično je sve važno rečeno. Liqui Moly je premium brend a uvoznik je o.k.
Motul i Kroon su takođe sa navedenim zemljama porekla, pa malo viša cena ima svoje opravdanje.
I ja sam alergičan na "Made in EU" jer može biti bilo šta (od 28 država).
Doduše NE mora da bude loše, ali zaista zvuči bedno.
Total (i Elf) su "vrlo dobro a (skoro pa) jeftino", a Total je otvorio svoj d.o.o. u Srbiji te je preuzeo kontrolu uvoza (jedini uvozi, ima nekoliko velikih i pouzdanih distributera, Technolub (npr.)), tako da ste sigurni u originalnost i kvalitet. Kvalitet je na visokom nivou uz umerenu cenu za jednog Mejdžorsa (u poređenju sa BP/Castrol, Mobil, Shell i Chevron/Texaco).
Tako da od ovih 5 brendova, nešto ćete naći za sebe.
 
Људи моји поред Модриче,немате потребе да гледате та но наме уља и слично.Најбољи квалитет за уложен новац,Фам такође.Немојте бежати од домаћег.Ако имате дубок џеп,јбг Кастрол,Валволине.
 
Sto se tice popusta na nisotek ulja, kod nas u prodavnici delova i maziva je jeftinije nisotek ulje nego na pumpi sa popustom... Juce sam proveravao cene....
Ista situacija i kod nas. Malo pre se raspitivao. Sa 30 % popusta, opet je skuplje na pumpi.
Ako hocete da kupite NIS-ovo ulje, prvo uporedite cene u prodavnicama auto delova.
 
Ja sam danas isao u prodavnicu u Sombor po filtere za sklopocije moje i onako zveram po radnji. Kad ono Modrica ulje sae30 2300din kanta! A ja kupio pomenuti NIS sa popustom za istu cenu. Ako poredimo Modirca i Nis, mislim da je modrica bolja. Tako da sam onda uzeo Modrica kantu za 558, a u 533 je nasut nisotek. Filteri 450din frad/komad.
 
Frad???Di se taj pakuje sunce ti,pa Frad ne radi 10g...Kao satro Pionir je uzeo bivsi Frad i pakuje pod sloganom Pionir.
 
Sto se tice popusta na nisotek ulja, kod nas u prodavnici delova i maziva je jeftinije nisotek ulje nego na pumpi sa popustom... Juce sam proveravao cene.

Inace kakvo je iskustvo sa Exol uljem? Koristim sae 40 u traktorima, zadnjih par godina sam sipao samo nisotek a sad mi nude i taj Exol..

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk
U kojoj prodavnici?Ja sam juce uzeo na Nisu na Kljajićevačkom.Ako sipas gorivo za radove cimni me na tel. da ti dam karticu za popuste,imam 15 din za bilo koju kolicinu
 
Ja kad menjao filtere ulja na 539-kama stavio Meyle filtere...mislim da su jeftiniji od 450d komad.Secam se da kad sam cuo cifru malo sam se zacudio...verovatno braca kinezi ih za njih proizvode ali deluju dobro.Rekoh `why not...?`
 
Imaju wix za 370din ali u drugoj radnji pa me mrzilo ici tamo. Uzeo 2 filtera pa ajd, ali sam se frapirao sa cenama ulja. Jos malo ce biti ulje jeftinije od nafte.

@Galetin
Kada budes u prolazu ponesi karticu da i ja naspem u drlondzice sa 15din popusta.:osmeh:
 
Nazad
Vrh