Elektro instalacija

Da li ima neko dobrog majstora za remont anlasera u mojoj okolini (da kazem u reonu od 20 km). I da li neko ima iskustva sa Kuzet Mitrom -Dalmatinac- koji dolazi na vasar u Rumu (neki stari plavi kombi,pun anlasera u njemu),sa kvalitetom njegovog remonta?
Pitaj Radu pilićara komu radi anasere.
 
Od IMT 539. Iskrin je anlaser,e sada koji je tip nz.

Dobio sma reci hvale(na pp) za gore pomenutog majstora,tako da cu 99% poneti na vasar pa nek covek uradi.
 
Nije,hoce da krci kada mu das komandu za paljenje cak se desava i da zalepi ti pustis bravu on ne prestaje da verga dok traktor ne upali...

Davno je bilo kad sam ih na praksi otvaro i remontovo,secam se da nije bilo nista komplikovano ali mi se sada ne cacka oko njega.
 
Nije,hoce da krci kada mu das komandu za paljenje cak se desava i da zalepi ti pustis bravu on ne prestaje da verga dok traktor ne upali...

Davno je bilo kad sam ih na praksi otvaro i remontovo,secam se da nije bilo nista komplikovano ali mi se sada ne cacka oko njega.



Možda je do brave problem,ubaci privremeno taster samo da se uveriš do čega je
 
Milose ne veruje da je do brave jer mi je glavni osigurac onaj ubodni od auta i tako kad pocne sam da vergla ja iscupam osigurac on vergla i dalje.

Nisam Maticu,isao sam kod Rakica. To na praksi smo u skolskoj radionici remontovali.
 
Imam na dva traktora ledove 27 i 48w,i za divno cudo posle citanja vasih komentara-nemam nikakvih smetnji na radiu pri njihovom radu?jedan radio je panasonic,drugi blaupunkt ako ima ikakve veze...da li ima veze gde su svetla postavljena,tj da li je u visini sa radiom ili slicno?

Smetnje najviše zavise od kvaliteta radija. Sećam se da su pojedini radiji zviždali i pucketali na stojadinu, dok brand name nisu nikad imali smetnje.
Da li su to one LED sijalice sa ventilatorima ispod? One imaju inverter u sebi i motoriće na 12.000 obrtaja pa postoji mala mogućnost da smetaju lošim radijima.

Koliko ste plaćali te sijalice, gde ste kupovali i kako izgledaju? Juče sam poručio neke H7 pa videću kako rade.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Nemoj njima nikako, bolje pošalji kod Čolića, proveren majstor. Ako ti treba broj javi se u pp.


Колега Добринчан, ја имам веома лоше искуство са ИБМ Марковић. Скоро месец дана је анласер стајао на рекламацији у сезони соје. Ја назовем, он каже "шаљем данас", и тек после 6-тог или 7-мог пута "шаљем данас" је послао. Поново није радио, и када сам раставио, као харакири, задња декла пукнута, чауре половне, задња чаура и кратка, брусио шарафе да стане статор, аксијалног хода ротора око 3 милиметра, чак је и четкицу наопачке ставио (да што пре покида колектор). Да нисам позајмио анласер, морао бих да платим неком комбајнирање.

Кужет га је оспособио. Однео сам на вашар у Руми, следећег вашара донео.
 
Poslednja izmena:
Neznam. Mozda ipak si kupio kvalitetniju robu. Ima i do toga.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
A gledaj ja kakav trip imam , napred na traktoru imam jedan led od 48w a nazad 3 kom. Taj napred kad upalim krci radio onda upalim i ta 3 nazad i prestane da krci.

Isto vazi i za obrnuto , upalim samo zadnje krci upalim i prednji prestane.


Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
ја имам веома лоше искуство са ИБМ Марковић.
Jao,sad vidim da ga spominjete.... Kako je mene taj lik zajebo! M.micu mu j...m! Poslao sam mu anlaser na remont i zamenu njuške anlasera da više ne bude anlaser za Imt 577 nego za 558. Nakon par dana je tražio pare unapred i ja se zajebem i uplatim 9000. E onda je nastao šou! Svaki put kad ga nazovem i pitam,biće u sredu ili u petak. I tako iz nedelje u nedelju,pa se oteglo na par meseci. I da nije bilo pomoći dobrih ljudi sa foruma nikad ne bih dobio ni pare ni anlaser. Hvala im još jednom (prepoznaće se ako čitaju)! Pare je vratio u potpunosti a anlaser.... Anlaser je rasčerečio koliko god je mogao! Izvadio je stator,nosač četkica,viljušku automata,biksne... bendiks je stavio neki drugi bez zuba.... ma šta da vam pričam... Olakš'o ga za 3kg! Izvagao sam ga pre i posle slanja. Da ironija bude veća anlaser sam uslužno poslao na remontu tj ni nije bio moj.... I onda sam lepo odvalio 20000 za nov anlaser podelio sa vlasnikom iznos na pola (sreća pa je čovek razuman) i tako platio školu.... Da mi je bliže B.Bašta ne bi se ovako završilo ali i on je to znao pa je iskoristio gužvu.....
IBM Markoviću neka ti je na čast!
 
Мислим да нису (раклама им је сувише модерна за мајсторе старог кова).

Старији мајстор,долази старијим комбијем (радионица) на вашар. Изнад комбија окачи већу рекламу. Место му је (можда ћу нејасно објаснити), када идеш асфалтом од бензинске према надвожњаку, са леве стране има један земљани улаз преко канала према ливади. Погледаш преко (изнад) паркираних продаваца, види се реклама у првој улици паралелно са асфалтом. Отворена задња врата од комбија гледају према асфалту. Имам број телефона, ако треба потражићу.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh