Motorne testere

Cena je oko 85000 dinara, ako se ne varam. Razlika od 13000 dinara ne bi trebala da bude presudna kad su ovakve testere u pitanju. Ja sam se tako zajebao, da izvinete na izrazu za 15000 dinara razlike u ceni. Posle svaki put kad uzmem testeru u ruke ja se setim toga pa mi krivo. Ne bi mi mozda bilo krivo da nisam imao pare, ali sam imao i bio spreman da dam i u zadnjem trenutku nesto se predomislim da malo ustedim.:sjasi:
 
86454308c0d96835db30a97d9a9d20ab.jpg


Drugari brzinsko pitanje ,kupio sam ovaj set membrana , dihtunga za Walbro karburator, koju "membranu" da stavim sa ovim dihtungom , zutu gornju ili ovu crnu u sredini ? Sa desne strane je moja originalna koju sam skinuo. I zuta i crna odgovaraju po obliku i rupama.

Stavio crnu ,pali ,radi...

250fea8c740c278df7a54550f4d4c227.jpg


Jos jedno pitanje , ova rupica na donjem poklopcu , da li ima veze kako je okrenuta , da li prema usisu vazduha ili prema cilindru ? Nisam obracao paznju kad sam skidao..
 
Poslednja izmena:
Brkin hvala na odgovoru.
Jos jedno pitanje ,tek sad sam primetio na testeri ,sa desne strane na oklopu motora , otvor sa kliznim poklopcem , sa simbolima sunce ,pahulja - valjda toplo ,hladno. Koliko je to bitno da se otvara, zatvara u zavisnosti kad se koristi, nisam naisao u upustvu na to. U pitanju je vilager testera.
 
pozdrav svima dobio sam testeru stihl 041 farm boss pa me interesuje kakva je,kolika joj je potrosnja koliko je jaka,koliki joj je mac,do sada ni sam ima o prilike da se susretnem sa tom testerom pa me interesuju njene karakteristike i gde se mogu nabaviti originalni delovi za istu posto dugo nije radila,hvala svima unapred:ppozdrav:
 
Testera iz 70-tih, klip 44, 61cm3, lanac 3/8, mac najcesce 40cm itd.
Solidna testera ako je ocuvana, ali za delove ces tesko jer se originalni ne proizvode.
 
Planiram sutra da pazarim husqvarnu 460 rancher.Jel ima neko iskustva s njom.Kakva je testera?

Odlicna testerica...samo dupli zama karburator joj je podlozan otkazivanju posle par godina,a i elektronika joj je slaba strana....radio sam nekoliko testera par meseci posle isteka garancije nesto je crklo ili karb ili elektronika...delova ima sto je bitno....


Da dodan na Mirostijevo...testera zmaj...nosila 40/45/50cmm razlika minimalna..potrosnja je srazmerna svojoj snazi... delova ima...originalnih novih teze se nalaze ali ih ima..polovnih delova takodje ima...konkretno imam ja 7 ili 8 041 tako da nije problem

obavezno pregledaj poteznicu da joj uskice gde se srafi nisu polomljene...zadnji rep oko svecice da nije napuko i kompresiju...to su tri nazovi slabe tacke na 041/051...sve ostalo je se lako sredjuje uz minimalna ulaganja....a poteznicu,cilindar i zadnji rep u dobrom stanju je jako jako jako tesko naci
 
Nazad
Vrh