SPORT-Opšta tema

DRAGI MODERATORI Ja sam mislio da u SRBIJI vlada SLOBODA GOVORA ,ZASTO BRISANJE I CENZURA sve receno je bilo sportski sa dusom sa adrenalinom nikakve neprimerene reci nisu bile upucene nikome samo sam istakao PRAVE VREDNOSTI I KVALITETE OD LJUDI KOJI TO ZASLUZUJU pa sam samo rekao da ima i onih koji ce vise zahvaljivati nekim drugim ljudima na uspehu nego onima koji su ga ostvarili i posvetili ceo svoj zivot ostvarenju tog sna.Moze li neko objasnjenje od vase strane gorim od znatizelje da cujem sta to nije u redu sa postom i dali vi snosite neke posledice zbog toga a ako treba ja cu i da se iskljucim sa foruma ne bih zeleo da vam pravim neprilike HVALA I VELIKI POZDRAV
 
I .???
Zbog kojeg dela iz ovog citata si ti kolega oduševljen .???

Recenica je istrgnuta iz konteksta pa ti verovatno zato zvuci nerazumljivo .

Inace je deo sire price o kosarci na ovoj adresi http://www.forum.hr/showthread.php?t=1027757&page=81

1618 br komentara koji odnosi na pomenuto

kad smo kod stranih foruma . . . na jednom od najpopularnijih košarkaških foruma, jedan Amerikanac je na prilično originalan način najavio okršaj za zlato:
"Ova reprezentacija Srbija je, zapravo, sastavljena od rezervnih delova, tu su momci sa kraja klupe za rezerve i - Bogdanović. Slovenija je, sa druge strane,
trenutno u situaciji koja se dešava jednom u životu, zvezde su joj se tako poklopile da imaju sposobne glavne igrače i dobrog trenera. Ovo je "sad ili nikad" za njih, neće im se ovo ponoviti.


Ipak, kladim se na Srbiju, jer sam ovakav scenario video previše puta da bih na tome pao ponovo:
taman pomislite da su mrtvi, a oni izvuku nekog lika za kog nikada niste čuli, i to sa samog kraja klupe sa rezervama, on pritom izgleda identično kao momak koga menja,
neobrijan, frizura od tri dolara, prezime na "-ić". I, onda vas prosto, u košarkaškom smislu, 'ubije'...
 
Poslednja izmena:
Odlična utakmica... Bogdan nije pokazao ono što zna (ako zna). Ipak se čestitke - junački su se borili.
 
Kada mi je bilo najteze na kraju meca video sam premijerku ANU BRNABIC koja me je sa toplim osmehom i zastavom Srbije vratila iz mrtvih ,hvala ti ANA tako se bodri SRBIJA
 
Čestitke našim košarkašima!
Ko je tu on zasluzuje medalju!
Oni koji su "povredjeni" u ovom slucaju ne treba da se spominju.
 
Ovo je odlicno,csk i vise od ocekivanog koliko je igraca otkazalo zbog taznih stvari.

Ali Fibino delegiranje je uzas,malo je sramota da se u finalu sudoje toliko razlikuju jedan pokazuje faul u napadu,drugi priznaje kos.Jeste izvikano da se kuka na sudije,ali kroz celo prvenstvo sudjenje je ocaj.
 
Odlična utakmica... Bogdan nije pokazao ono što zna (ako zna). Ipak se čestitke - junački su se borili.
Neke stvari su neizlecive.
Verujem da si sa nestrpljenjem docekao kraj utakmice, da sav ushicen ostavis ovakav komentar.
Ali to vise govori o tebi, nego o Bogdanu, inace clanu najbolje petorke Evropskog prvenstva.

Sve vise verujem da nam fali jedan gradjanski rat, da procistimo g.... medju nama, pa da Dragici, Doncici i ostali Srbi ostaju u svojoj zemlji, a ne da beze od kojekakvih kompleksasa sirom zemljine kugle.

Bravo momci na osvojenoj srebrnoj medalji.
 
Samo nam je falio suter sa m... Da gadja trojku i prebaci razliku.Jednostavno nasa kosarka funkcionise tako jedan sa m.. I da pogadja trojku kad niko ne ocekuje.
 
Ne nego uvek treba da imamo sutera iz senke,koji ce na -5 da zvekne trojku i da protivnika spusti na zemlju.Ovako nam Macvan puca trojke.
 
Nazad
Vrh