Sa čim perete poljoprivrednu mehanizaciju? --> perači pod visokim pritiskom.

Ja perem sa ovim Interpumpe,150bari prohromski kazan,crevo 20 metara,profi puska sa keramickom diznom
1076wjd.jpg
 
Stvarno odlicna. Jos u kombinaciji sa bezkontaktnim samponom, nema bolje.
U ovu posudu mozes staviti bilo koje sredstvo za odmascivanje (akra, axel itd). Masina samo povuce to iz posude i baci na traktor.
 
Dali bi se moglo sa ovim bezkontaktnim samponom prati atomizer od prskanja mialim koliko bi skinuo?posto se sve ulepi i atomizer i traktor,ovako dimer i cetka i udri ribaj...ovo bi bio pun pogodak ako bi skidalo nalepljenu hemiju
 
Nema razloga da ne moze. Stavis jacu koncentraciju bilo kog sredstva u ovu posudu, sacekas i mora oprati. Ja koristim bezkontaktni sampon Atas Dimer za kola. Za traktor koristim Akra sredstvo za odmascivanje. Svi hvale axel pa mozes i njega probati.
 
Marko stvarno dobra masina..
Ja na vilageru na samom aparatu imam posudu šampon,al il ja ne znam to da koristim il tu nesto ne valja..u opste nece da peni...
A ovaj skida bre mrtve popove..
 
Ima svaka karcher masina tu posudu, ali nema od nje nista. Izbacuje i ona sampon ali daleko od toga da peni i nanosi ovako. Kaze mi drug koji ima istu kombinaciju kao ja da i axel peni, a ne samo obicni samponi.
Imas na oglasu ovih samponjera i nisu skupi, obzirom koliko znace. Evo ti link ka oglasu
https://www.kupujemprodajem.com/MLA...43-147-30919665-oglas.htm?filter_id=134659213

A sto se sampona tice, imas mnogo varijanti gde pene kao ludi i ne cure sa kola. Evo jednog prvog sto mi je youtube izbacio. Idi odmah na 2:45


Evo reklame za ovu moju posudu fj6

 
Puska je jedno, a posuda je drugo. Na snimku se vidi kako skidam nastavak puske i stavljam ovu posudu. Morao bi onda da kupis komplet drugu pusku sa ili bez creva. To ti je polovno oko 1500 dinara otprilike na kupujemprodajem.
Imas i jeftinije. Evo

https://www.kupujemprodajem.com/Karcher-puska-48982811-oglas.htm?filter_id=34800
Pa da to sam i mislio i puska koja se rastavlja na pola i posuda...jer moja puska nema za rastavljanje...

Sent from mTalk
 
Bokibole, zato sto nema start stop sistem. Kada ima, to je taj takozvani by pass koji moze vremenom da strada. Nema ga ni 570,580 itd ti stariji modeli. Zato su neunistive masine tj nema sta da se pokvari. Noviji model 720 mx ga ima, kao i 620m.

Moja pretpostavka: Kao sto se danas ni frizideri ne prave da traju, vec da ih menjas, tako su sada poceli da prave modele na kojima nesto treba da strada. Uzmi pozovi bilo koji ovlasceni karcher servis, i reci ce ti da nove masine imaju kombinaciju glava gde je plastika oblozena aluminijumom tj trajace, ali ne sme da traje kao ovi stari modeli - goodinama.
 
Ja ima neki mali elektro maschinen radni pritisak 85 bar, protok vode 5l/min 300lit po satu i ima taj start-stop sistem.Da li je to i koliko preporučljivo da se koristi ili treba izbegavati? Inače osim ovih Karcher moj favorit su i Kew puromati.
 
Maticu ima kod nas u Petrovcu na Mlavi servis Karcher masina za pranje,rade remont i drze rezervne delove,takodje vrse prodaju polovnih aparata.Ja sam kupio od njih servisiran polovni aparat i daju garanciju godinu dana,evo vec 3 godina radi bez problema.Ako se ne snadjes u tvojoj blizoj okolini mogu potraziti broj telefona i postaviti ovde.
 
Ima servis u Šapcu nego me interesuje koliko može da košta remont pumpe otprilike.Radi ona ali ne može da postigne više od 50 bara.
 
@maticu,postavio sam nedavno broj majstora iz kacareva.odnesi kod njega,garantovano neces pogresiti,nije skup,a odradi perfektno celu masinu.
 
Nazad
Vrh