Gume

Da li je neko kupovao gume od Galeta iz Rume? Kakva mu je roba? Vidim da je povoljniji od ostalih. Da li odabrati Mitas ili Cultor gumu 7.50-16?
Sad kad sam se vracao iz Rume sa vasara svratim kod njih i uzmem Mitas za tanjiracu 14 platni tubeles, malo je jeftinija i malo je uza od Cultor-ove :haha:, stim sto kod Cultor bih morao kupiti i unutrasnu 1500din jer nemaju tubeles i sa manje platna je.
Mislim da ce Mitas biti bolja od ovih sto su u Cnsumu ugradjivali na tanjiraci od 2300kg guma sa 10platni nekog SNJ proizvodjaca, sramora za tako dobru tanjiracu!
 
Citajuci ove postove sam se totalno zbunio... Koje gume uzeti za 539...

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
 
Slobodno Cultor,to je kao jeftiniji Mitas,mada ja nisam video razlliku,udobna guma,mekana,nisu stedeli na Kaucuku,Radijalna je uradjena svetski.
 
De mi recite jel ima neko iskustva sa Galaxy gumama?
Meni na univerzalu fabricke galaxy i evo osma godina a gume jako dobre, nisu ni ispucale, prezadovoljan sa njima... a sad ne znam dali ce biti takav kvalitet kad kupim ovako...

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
 
Galaxy na 542 dobrih 7 godina, osim sto se neravnomijerno jedu sve ostalo ok. A sto se tice kultora, ja sam prezadovoljan a i ostali u selu sto su kupovali. Sto sam primijeto, izmedju trajala i kultora. trajal je dosta tvrdi ko plastika i manju ripnu ima.
 
Kultor se malo brze trosi ali zato dobro prijanja za podlogu (veliko trenje), dok je kod trayala obrnuto... Trayal mi se nikako ne svidja, to ni na kolica necu
 
Citajuci ove postove sam se totalno zbunio... Koje gume uzeti za 539...

Imas na 135-oj stranici slike pa proceni galaxi prednje kupljene 2009 godine na zimu.
Zadnje su Cultor i lepo izgledaju ali sam video kod komsije da se brzo trose,mada on dosta ide asfaltom a i 539 mu je jedini traktor..
Ako imas novaca,kupi Kama 12-ce za fergu ili ako mozes da nadjes Triangle,Cormoran..Kama i Triangle montiraju ovi iz teretnog saobracaja i polako prelaze sa Cormorana.Cormoran je ekstra guma..
 
@Nikola Ilić a koju izabrati od cultora radijalnu rd 01, rd 02 ili rd 03 što se tiče cijene jako su povoljne a kvaliteta
 
Sve zavisi za sta ti treba,evo pa se nadji u tome....
Novi Cultor radijalni pneumatici imaće oznake RD-01, RD-02 i RD-03. Cultor RD-01 su svestrani pneumatici za širok opseg primene. Ističu se svojom izbalansiranom kombinacijom karakteristika, što ih čini pogodnim za raznovrsne terene i poljoprivrednu mehanizaciju. Od januara 2016. biće dostupne 22 dimenzije. Prednosti Cultor RD-02 su visok komfor u drumskoj vožnji i izvrstan prenos snage zbog boljeg prijanjanja i smanjenog proklizavanja u polju. Cultor RD-02 biće ponuđen u osam dimenzija. Cultor RD-03 su predviđeni za nežan odnos prema tlu i više kapacitete nosivosti što je omogućeno širim dizajnom i velikom količinom vazduha. Kupci mogu birati 16 dimenzija. Cilj je proširiti opseg Cultor radijalnih poljoprivrednih pneumatika za kombajne i mehanizaciju za međurednu obradu, takođe.
 
Nikola imaš li ti na traktoru cultor nekako mi se čini dA je rd-02 najbolja za polja ali mi nekako pre rjetka ripna najljepše izgledaju rd-03 a ja mislim i najmekše
 
Ja koliko vidim iz tebe se mora izvlačit i to sa upalitom blokadom diferencijala daj detalje čovječe:osmeh:
 
Kakva je u blatu kad si uzeo nove jesi mjerio dubinu ripne koliko ih imas godina koliko su potrošene u%
 
Nazad
Vrh