MTZ Belarus

Jeste lombardini 62ks unutra. Razne varijante su u opticaju ;-).

- - - - - - - - - -

Evo ga mališan u akciji
 
2cy06sx.jpg

Moj drugar....svi MTZ.U pozadini jos jedan koji se ne vidi.U krugu od 100km ne poznajem nekog da radi bolje zemlju od njega.Prosle godine Inteza ratar godine.
Znaci da nisi samo gazda ako vozis JD,MF,Case.....sve ostalo je bitnije.
 
Gazdinstvo kao i ona sa 10 i 5000kj zemlje.Ima dva zmaja 143 i maseya.Jedan zmaj je na prodaju.Drugi ce ostati zbog kosenja manjih njiva.
Eto prilike ko hoce jeftinu 143 od prvog vlasnika za male pare.
 
Ja sam kod mene držao zadnje do max 1.2 a prednje do max 1.4. I koga god da sam pitao svi kažu popucaće ti guma nuz felnu, i mora veći pritisak. Zato sam pitao. Inače u uputstvu od rusa piše da zadnje idu 1.0-1.6 a prednje 1.4-2.5.
Hmm....a ja zadnje doduvao na 2 bara a imam jos nesto da uzorem.Onda moram malo ispustiti...

- - - - - - - - - -

Pojeftinio je nov Breznjev, ali ne vredi im, jako je los kvalitet traktora a konkurencija sve bolja. Turski, poljski traktori sa boljim kabinama, boljim motorima, menjacima i normalnim volanom (na sredini) su samo nijansu skuplji.
Mada ga posedujem 2013.god ali mislim da si na zalost u pravu......eto,i oni su poceli....:sta:
 
Skoro ste u pravu samo što kod tih poljskih, turskih, indijskih...........traktora ne možete da uradite generalnu popravku "POD ORAHOM" kao kod rusa.......
Skoro vam ni mašinska obrada nije potrebna.....samo doterate traktor pod oras u debeli hlad..........i krenete da šrafate......ni majstor vam ne treba......:haha::haha: Ravnanje glave !!!!!! :osmeh:
 
E zato volem breznjeva kad i rikne zasuces rukave malo dobre volje ,znanje ako i manjka telefonom ili komsijski se dozove i zavrsena prica.
 
Nazad
Vrh