IMT

momci imam jedno pitanje, znate li mozda sta moze biti uzrok u oranju 542 naglo izgubi snagu i ugasi se u mestu, i posle toga nece da upali vergla al nista, ima goriva, u casici ima goriva, do pumpe ide gorivo, tad kad sam gledao nije imao u motoru ulja al kad sam ga izvukao na ravno ipak je imao, a i nije mogao zakovati jer ne bi verglao..

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Ako su filteri i AC pumpa ispravni onda skidaj sitance u PVP jer ti je ono zablindirano 99.99%.
 
Montoja. Dali znas ko je radio kabine za P modele, netreba mi vec me onako zanima.
 
Tko prica o motorima, njihovi motori nisu problem, problem je ono sve oko motora:haha:. Nisam znao da su ugradjivali 5170/5173 i famosove motore, ja pricam o ovima sa meckinim motorima.
A ko je radio mjenjac?? Da nije mozda tomo vinkovic?

Kazem to jer ovaj lik se kurci sa tim imt-om i sa montazom zvuka a nije ni do koljena zetoru

E da se ja sta pitam na ovom forumu ti bi tako dobio nepovratnu kartu da je to nemoguce... Postajes bezobrazan svojim izjavama zetor-imt.. Imas temu zetor pa brate pisi sta god hoces..
 
Poslednja izmena:
Sinoc u oranju mi izgleda pukla balansna opruga i plug iskoco iz zemlje i nema sanse dalje da ore. Razmisljam sam da je promenim, vidim da se vadi sa spoljne strane. Ima li tu jos neke zezancije ili se samo stara izvadi, nova vrati bez lufta i teraj? U pitanju je 539. Hvala unapred!
 
Nema dodatnih zezancija, ali se zna desiti da se ona matica sto doteze oprugu tesko odvrce. I kada vratis ponovo nazad pritegni tako da nema puno lufta, ali nemoj pretegnuti da nema nikako zazora, ostavi 3_4 mm lufta.
Da, i kada izvadis balans stanglu napolje, moras odvrnuti onu pecurku iz tijela koje nosi topling, i tu zna zajebavati posto je mali korak navoja a ima cini mi se i jedan mali osigurac, stift, koji treba izbiti. Prije nego ista pocnes otpusti osigurac sa desne strane (sraf m8, kljuc 13) da se ona matica moze odvrnuti.
 
Jel moze neko ukratko da kaze nesto o imt 555? Kakvi su im motori, odrzavanje, mane? Vidim u oglasima nisu skupi a 558 otprilike duplo skuplji?
Mozda je i pisano o ovom traktoru, al 2700 strana je puno da se prelista. Hvala

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
 
Moj drugar ga ima... jeste krs al ide... i posebno mi je zanimljiv filter vazduha tj ona pecurka koja je stavljena ispod haube ispred hladnjaka....
 
Hoce da odlaze i lezajevi i zupcanik untra se razjebe,radio sam par njih i nikad vise,neisplati se to.Da su dobri ti reduktori IMT bi to ugradjivao i dalje.
 
Moracu u prolece da pazarim nesto, 80% bi trebao za sumu. Ne treba mi neka sila, nesto u rangu 558, r65, c360... ovaj 555 se cini glomaznim, jakim kad ono nula ☺ Rus t40 ili t52 sa pv bi mi mozda odgovarao, nego nema ga niko kod mene u okolini da vidim kako to radi.
Skrenuh sa teme

Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока
 
Nazad
Vrh