Leopard i IMT plugovi

Prijatelju to zavisi sa kojim traktorom vučeš,odnosno koliki je razmak između unutrašnje strane gume do gume i šteluješ za svaki traktor drugačije koliko da ti hvata prva brazda.Tako da neznači ti ništa ako neko izmeri to rastojanje a vuče ga sa nekim drugim traktorom nego što ti imaš.:ppozdrav:

Znam da to zavisi od međuosovinskog razmaka traktora ali ja hoću da dobijem fabričku meru ,da ga vratim pošto je ta kolenasta osovina kod mene bila skroz pomerena u desno i onda ću ga štelovati u brazdi,s pram mog traktora.
 
Moj tast juce kupio Leoparda 14 coli pravi gredelj.
Oba crtala, polose daske, solidni raonici. Platio ga 180 evra.

Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Takvo stanje je i najbolja kupovina...te daske su svakako lose,ravne...odmah se skinu stare,kod kovacke radionice narucis da urade po uzorku daske koje su zavijenije i za male pare dobije se plug koji je veoma jak,a zaorava kao neke mnogo ozbiljnije marke plugova.
 
Da, ako se stavi rucica na sredinu druga i treca ce orati nejednako. :haha:

Evo jednog zanimljivog prastarog pluga(sa nekog stranog foruma je slika). Cini mi se da IMTovi plugovi imaju dosta krvi ovog proizvodjaca.
2a6ovsx.jpg
 
Jedino ram ima krvi.Gledaj mu dasku samo,kao igla tanka

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока
 
Jedino ram ima krvi.Gledaj mu dasku samo,kao igla tanka

Послато са m2 note уз помоћ Тапатока


Nema ni ram. Samo je slicno ali ima ih takvih koliko hoces.

Koliko mi je poznato da je geometrija ramova IMT plugova kopirana s norveskih Kverneland plugova i zato su prvi imali okrugle ramove, a kasnije "unaprijedjeni" na cetvrtaste...
 
Slika nije od mog pluga,samo sam je preuzeo sa neta i iskopirao ,na mom su plamenovi deflektori koje iskreno kao i da nemam.

Ako hoćeš dođi, daći ti one deflektore od OLT-a da probas sa njima. Pasuju šraf na šraf na 756. Kad završiš oranje ove godine ti mi ih vrati jer hoću da ih ostavim ako nekad nađem trobrazdni plug za sebe. Treba ih samo očistiti od rđe, kupiću i one šmirgle za brusilicu jer ih i ja kad tad moram srediti, tvoje je samo da ih uglačaš ako imaš malu brusilicu.
 
Poslednja izmena:
Nazad
Vrh