John Deere

neki dan sam radio sa komsinim 4755.. masina i po... koliko taj traktor posprema na dan.. 7,7 mislim da je spremac. ma ide nezna se... mozda preterujem jer sam najveceg rusa tero, malo je nezgrapan za male njive i dok ne naviknes na menjac cudan osecaj sto puta krene noga na kvacilo, ali inace strava masina.

- - - - - - - - - -

a odakle vam je taj ivica kozan? kod nas ima majstor koji je isao na seminare za jd-e i dobar je, a zove se ivica..
 
hehe, ja mislio nas ivica... sad ce video jos malo od 47ice
eo i video nije nesto poseblo ali ipak nesto...
 
Poslednja izmena od urednika:
Kolega Babun se ponovio sa 2 johana,jedan 150 ks a drugi manji 110.Uz to (bilo mu malo :bravo::osmeh:) amazone rasipač malte ne nov,rotobrnača 3 m sa hidroliftom i žitnom sijačom.To sam vidio sa puta,nisam imao vremena navratiti.

- - - - - - - - - -

Otišao u francusku ,kupio i uvezao odmah.
 
6920...Jbg treba jos jedan u toj snazi,Fendt u tom godistu je skup i mislim da to nije vise to kao 600 serija,a tu seriju tesko mozes naci u dobrom stanju.

Si video,ko bi rekao....pu pu daleko bilo.
 
E sad ispada da sam onanisao na JD,nema sta dobri su,ali videcemo koliko,ovi su izdrzali prilicno....Joj a ja nisam razmisljo o potrosnji,sad moram planirati duplo vise nafte(moze i D2 posto nije CR::super:spavam:..
Menjac je Power Quad...
 
Verujem da se neces pokajati, pogotovu ukombinaciji sa Pwr Q menjacem.
samo jos sesir da nabavis i gas... :osmeh:
 
Tako bi trebalo nadam se,kazu da je to jako dobra serija,ima 7000h,i izgleda jako lepo i spolja i iznutra,mana su gume prilicno su potrosene,nadam se da cu se prokurvati ove godine.
a_20112015.jpg
 
Da dugo sluzi.
Jel ovo u Klenku ?? Zvao sam ga, nudi model 3050 i 6400. Za 6400 bi mi falilo para. Za ovaj 3050 sa SG2 kabinom znam da je dobar model cista mehanika. A ne znam kakvi su ovi 6400, sta ima od elektronike i koliko se generalno kvari.
 
Nazad
Vrh