Fungicidi u strnim žitaricama

Zdravo.

Da li mi može netko reći da li da idem u zaštitu sa Prosarom ( http://www.deltaagrar.rs/trgovina_i_distribucija/pesticidi/fungicidi/prosaro_250_ec.141.html ) ili umjesto njega da koristim Teatar plus
( http://agrosava.com/proizvodi/fungicidi/teatar-plus/teatar-plus.html ) ?
Da napomenem, fungicid će se mješati sa Hussarom.

Hvala, LP

Oatavi Prosaro za drugi tretman, a prvi idi sa Teatar,tako sam ja radio prošle godine i bilo super.
 
Svracao jedan zastitar obisao psenicu i jecam i kaze nema nigde pojave bolesti za sad. Kaze da probam nesto jeftinije od fungicida za preventivu.
A svratio sam u jednu drugu apoteku da pitam sta ima jefitnije kazu neki su uzimali i mesali po preporuci Mankosav i Antracol jel probao neko to ?? A vecina uzima Excorta Plus ili Falkon.
 
Danas poceo sa prskanjem,Bonaca 0.4l,meteor 10gr,falkon 0.6l,fastak 0.2l,bacilomix 1.7l,i lepak sve to na 1ha.u pitanju je jecam,setva 3.11 evo i po koja fotka,od ove ima i losije ali ima i lepse,ova parcela je nesto onako srednje po izgledu :ppozdrav:


 
Da li sme da se u drugom prskanju sipa i neko djubrivo folijarno, Universal Bio npr sam planirao, posto mi se cini da je neko ovde pisao da u cvetu ne sme folijarna prihrana....:sta:
 
Ja sam danas morao da uradim drugu zastitu u jecmu na jednoj parceli,nije ni skroz izabacio klas a fuzarium vec pici,ako sacekam cvetanje ode pola rod :zli:



 
Nazad
Vrh