Subvencije u poljoprivredi za 2016

Videćete scenario pred izbore. Paori, tj. mi na proteste, svemogući Vučko će biti prvo u poziciji drž - ne daj, nakon određenih "pregovora" izlazi u javnost, odobrava subvencije u iznosu od 10 000 din. ili 12 000din. kao što su bile. Svi srećni i zadovoljni, većina zaboravlja ponižavajanja koja smo trpeli sav ovaj period, prelaze preko svega, ćute, čak i daju glas svemogućem. Vlast ostaje ista, a nama sve gore i gore.
Živi bili pa videli.

E, taj film neces sigurno videti kod ovog! Vrlo moguce je i da jos smanji od ovih 4000 din a ne da ces pred izbore dobiti jos koji din. O kakvim protestima ti pricas???

Najvece mi je ponizenje da stojim u redu.
Hocu realne cene mojih proizvoda, a tu udelu nek daju kome hoce.

Neka zastite nase trziste lako cemo mi kupiti gorivo i djubrivo.
Neces ni ti videti taj film nikada!
 
Imenjače,poklonu se u zube ne gleda.Čujem da se preko šiptara lako dolazi do ušnih markica umaičenih krava-zato umatičene krave ne uginu a tele samo ženske blizance.
Toliko o matičnoj službi i "čistoj" rasi umatičenih grla.
Imam jednu umatičenu i ne može ni vodu da nosi mojim kravama.
Krave osemenjavam veštački 20-ak godina i znam poreklo svake.
Kod ove moje umatičene se ne zna ni otac ni majka a vuče subvencije.

Poklonu se u zube ne gleda:ppozdrav: - inace nista, samo tako "zvuci" :haha:
 
Pa Rumuni imaju 300eura po ha za neke kulture.Zato i idu nasi preko i rade zemlju.Samo to ne moze svako.Pitajte Peru Milankova koliko su u Rumuniji subvencije.
Pola od tih daje drzava i pola daje EU...a ako sejes secernu repu onda dobijes oko 500e po ha...znam coveka koji je iz okoline kikinde otisao iz njegovog sela u jednom selu pored granice u rumuniji..kaze mi :Brate,tamo kod mene se kolju za zemlju,em je preskupa,a ovde radim skoro djabe msm da placa ha od 50e pa do 100e i radi preko 1000ha i zivi ko BOG!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
 
Ko je taj iz okoline Kikinde?

Iz srpske crnje je ja msm..ima dugacku kosu a ime sam zaboravio..sreo sam ga kad sam bio pre 2 god na prezentaciju u okolini temisvara i tu mi rekao covek sta radi.Ali je uzeo i dosta parloga pa je to resio sa velikim tajgerima.
 
Nazad
Vrh