Dragojlo
Član
telnett je napisao(la):Drogojlo ovaj tvoj recepat je ravan odlasku u banku po kredit, a i total ga ne razbija u potpunosti sve medvedje usluge
Zasto se recimo ne gari 2x + spremac posto je jedini lek za nju koren na i uzto si se oslobodio i sirka iz rizoma i ostalih trava iz semena a i dogodine ima malo trave jer je zemlj bez semena gore
prijatelju sistem o kom sam pricao sa totalom trenutno je najisplativiji, to preporucuju svi profesori sa polj. fakulteta, u poljop. zavodima, strucnjaci iz ove branse...
O ovome sam pricao sa mnogo agronoma ratara,zastitara i sl... sistem tog cestog oranja i sl. vise puta je stari sistem i vise nije ekonomican, jer je danas hemijska industrija daleko uznapredovala i daleko je jeftinije i jos delotvornije ici sa herbicidima...
Nekada se riljalo motikama, korov oseces, pa se on opet regenerise, dok danas hemija korov unisti do najsitnije korenove dlacice...
Tako da ne odem u off, svako ima svoj sistem, ja sam ipak za hemiju herbicidi, total+ureja ili folijarna djubriva i okvasivac i njiva kao sunce cista...
pozdrav