Znanje na poklon (najavljeno snimanje)

Prilog ce biti u sledecoj emisiji.Skratili su program pa je Zaharije nasu reportazu najavio za sledeci put.Tako da znamo da ce biti i da budemo strpljivi.Poz svima

Da li je i u danasnjoj emisiji bilo tog priloga nisam siguran.

Dino, bila sam ispred tv-a od 09.15 do kraja emisije-priloga nije bilo tako da nisi nista propustio.pozdrav.

Nije mi jasno samo zasto nisu pustili prilog kad su ga kako Sladjana kaze najavljivali da ce biti danas bas steta nadao sam se da ce biti priloga bas sam ga dugo iscekivao.

Ja sam gledao emisiju od pocetka do 10 minuta pre kraja i nije bilo nicega, kunici nisu ni pominjani i nista vezano za kunicarstvo. Ako nije problem Megi moze da ih pita da li ce biti i kada, nadam se da je i njemu u interesu da se prilog objavi u celosti, a ne samo sturo sto je bilo u vestima pre nekog vremena.

Evo i mene.Ja nisam uopste gledala emisiju jer sam nesto pre emisije zaradila opekotinu na ruci pa sam citavu Nedelju provela kukajuci od bolova.Zvacu nekog od njih da proverim sta se desava pa cu vam javiti.Eto a bila sam sigurna da ce ove Nedelje biti.Sem ako se Megi vec nije cuo sa njima pa da ne zovemo oboje.Megi javi dal si zvao ili da ja zovem?

Emisija je izmontirana jos za 02.01. ali je odlozena iz nepoznatih razloga,ista stvar je i sa 09.01. tako da sve zavisi od Zaharija kada ce biti emitovana ali kako kazu bice isforsiran Zaharije da je pusti ove sedmice tj 16.01.2011.pa cemo videti da li ce je biti ili ne.
Sustina je da je reportaza spremna ali da vecinu ljudi odlaganjem tog priloga ne zanimaju kunici i problem koji moze da nastane

igorp93 vidis i sam koliko odredjene ljude zanima kunicarstvo.Ja sam malo razocarana a verujem i vecina kunicara.Pozdrav

Evo tek sad sam zvala nisam mogla pre.Vidite ovako,nije da ih to ne interesuje vec su i oni pretrpani a i imali su ta skracivanja emisja.Nema potrebe da sad padamo u neka razocarenja jer ce nasa repotaza svakako biti prikazana.Pa ako su oni pokazali razumevanje za nas ,otisli i snimili, ne treba ni mi sad da besnimo na njih zbog nekog kasnjenja.Osim toga ipak je to popularna emisija i oni su isto tako pod velikim pritiskom sa svih strana.Emisija bi trebala biti prikazana ove nedelje i imaju je u planu.Znaci bice!Gospodin Uros Davidovic se trudi da sto pre progura nasu reportazu i verujem da mu nije lako.Pogotovo sto mu non stop sedimo na glavi ::namigivanje:: .Ajde da budemo strpljivi i da ne krivimo nikoga.Ljudi moji ,pored tolikih problema koje ima nasa zemlja sa privredom mi treba da budemo zahvalni sto su se uopste okrenuli za nama i nasim kunicima.Znajte samo da se covek stvarno trudi da pusti nasu emisiju i nada se da ce uspeti ove nedelje.I njemu nad glavom neko stoji i planovi se menjaju i u zadnjem momentu.Ipak treba da znate da imamo jakog saveznika na nasoj strani kao sto je Uros davidiovic jer bez njega nista ne bi bilo.Zato malo razumevanja i strpljenja i sve ce biti ok.Poz od mene pa se cujemo za neki dan

Draga Sladjo nadajmo se da biti reportaza sada u nedelju a mozda i onu sledecu.Ja predlazem ako nas ne puste u narednih mesec dana da se mi forumasi skupimo sa malim zeka pekama i odemo u studio i okupiramno ih :haha: :haha:.Uslov vakcina protiv miksomatoze ili vodimo emisiju sa Zaharijem :haha: :haha:Bez zezanja,brzo ce doci toplo vreme i miksomatoza a mi smo jos uvek na pocetku. :cao:

Akacijo ideja je odlicna.Ja sam uvek za akciju pa makar to bila i otmica.A bice valjda nesto od te vakcine na kraju?

Ljudi sve je OK, slazem se sa svima vama, ja sam gledao zadnju emisiju celu i najzastupljenije je govedarstvo verovatno zbog nestasice mleka i u tih 2,5 sata nisu mogli da smeste par minuta o kunicima.

Pa sta sam vam ja rekla ? ::namigivanje:: ::namigivanje:: ::namigivanje:: Iiiiiiiiii kako vam se svidela reportaza ? Megi bio si super,svaka ti cast.Eto to sto smo zamislili odradili smo a ostalo je na njima.Hoce li nam praviti vakcinu ili ne ostaje da se vidi?Mi smo uspeli da se zalimo preko javnog kanala sto je i bila pocetna zamisao.Sada samo da se nadamo boljem ,a bice valjda nesto?Megi je bio nesebican i vrlo profi ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: ::svaka cast:: Poz od mene i cestitke svima na postignutom ovom nasem prvom koraku, prema necemu boljem, u tom nasem kunicarstvu.

Moze li neko da postavi snimak da vide oni koji nisu gledali emisiju ja zaboravio da je odgledam ako nije problem.Veliki pozdrav

Posto je emitovana ova kratka emisija na B92 cisto sumnjam da ce se nesto okrenuti na bolje. Trebalo bi i dalje da se dosaduje Zahariju pa da se on zauzme malo kod ovih u Zemunu da se nesto i konkretno uradi oko vakcine. Inace su velike sanse da ce se i ove godine svi snalaziti kako znaju i umeju.

Nazad
Vrh