Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.Ajde da budemo strpljivi i da ne krivimo nikoga.Ljudi moji ,pored tolikih problema koje ima nasa zemlja sa privredom mi treba da budemo zahvalni sto su se uopste okrenuli za nama i nasim kunicima.Znajte samo da se covek stvarno trudi da pusti nasu emisiju i nada se da ce uspeti ove nedelje.I njemu nad glavom neko stoji i planovi se menjaju i u zadnjem momentu.Ipak treba da znate da imamo jakog saveznika na nasoj strani kao sto je Uros davidiovic jer bez njega nista ne bi bilo.Zato malo razumevanja i strpljenja i sve ce biti ok.Poz od mene pa se cujemo za neki dan
.Uslov vakcina protiv miksomatoze ili vodimo emisiju sa Zaharijem
Bez zezanja,brzo ce doci toplo vreme i miksomatoza a mi smo jos uvek na pocetku. 

Iiiiiiiiii kako vam se svidela reportaza ? Megi bio si super,svaka ti cast.Eto to sto smo zamislili odradili smo a ostalo je na njima.Hoce li nam praviti vakcinu ili ne ostaje da se vidi?Mi smo uspeli da se zalimo preko javnog kanala sto je i bila pocetna zamisao.Sada samo da se nadamo boljem ,a bice valjda nesto?Megi je bio nesebican i vrlo profi
Poz od mene i cestitke svima na postignutom ovom nasem prvom koraku, prema necemu boljem, u tom nasem kunicarstvu.