Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Има 6 поља и шире је сад колико тачно не сећам се.Ima li razlike u odnosu na vitlo za 142?
Jel imaju gde da se kupe ti gotovi savijeni limovi? Jest da imam rezervni 4.20m zitni heder, al nesto mi se ne rastura.Onda uzmi profilnu cev ili okruglu cev, zaseci brusilicom gde će upasti pikap prsti i to zavari za gornju cev s tim da između moraš staviti odstojnik. Ili napravi kao na novom tipu hedera tj od lima.
Cev 20x30mm zaseces da upadnu prsti i staje u onaj nosac daskeGde naći letve za vitlo, da li praviti drvene ili naći negde metalne?
Sava Peric Curug i Novak Dobanovacki CurugIma li negde kompletan heder zitni za zmaj 142?
Hvala imaš li broj od njihSava Peric Curug i Novak Dobanovacki Curug
Послато са M2006C3MII помоћу Тапатока
Mu na biter stavljamo 22 a na dob 19 zuba i ide bas dobroKoju kombinaciju lancanika idete sa Zmajem 142 i pogonom bubnja preko lanca u psenici i jecmu? Jesenas sam pogon prebacio na lanac zbog kukuruza a sad mi se nesto i ne mili da vracam na kais.