A šta fali originalnoj lameli na 142?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je tako trzao kad krecem i napred i nazad u prosloj sezoni i posle toga mi je otkinulo nitne na lameli proradila na nitnama sjebalo rupe i otkide nitne i cao stavio novu i ko secer pipci ako nisu isto nastelovani ravnomerno i trece gore na motoru isto ako je sjebano na zvonu oce da zeza takoHvala vam svima na brzim odgovorima,provericu sve,pocev od menjaca,mada mislim da su srafovi svi dobri i na svom mestu,samo da ne bude gore kod zvona problem,bas mi se ne skida ta gvozdjusina .Iako ne mazem puno onu mazalicu na zvonu,izbija mi mast izmedju zvona i motora,nzm jel to znaci nesto ,nadam se nista,tj mozda jos manje da mazem .
Mast između zvona i motora? Onda ti je semering radilice aj zdravo pa izbija ulje. Ali ako je ipak mast.... onda si ga dooobro napunio.... tačnije prepunio. Na tu mazalicu zaboravi, kao i na one dole na zvonu menjača. Podmaži svake druge godine i ne puno. Preterano podmazivanje može da podmaže korpu i lamelu pa i zbog toga hoće da trza kombajn.izbija mi mast izmedju zvona i motora.
Da Fam Krusevac ima posebnu mast za lezajeve i ona nosi tu oznaju KLM 3 gusca je od KLM 2 jer je ova kao univerzalna itd. Mada ja sam koristio neku mast koja je vrlo skupa koristi je drug za bager i vrh je nemacka mi uzimamo u KG-uKolege koju mast za podmazivanje preporucujete za kombajn zmaj? mi smo do sada za nasu mehanizaciju koristili Famovu 2, a sad kad gledam katalog za kombajn oni preporucuju neku mast KLM 3 pa sam pretpostavio da je njen pandan Fam for 3. Svaki savet je dobrodosao,
Послато са SM-A310F помоћу Тапатока
Jel ima neko papire od zmaja 162?