Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mi tako radimo vec godinama. Puno manje prasine ima. probaj za pocetak da oblepis neki karton okolo, da vidis kako se ponasa.bobocan je napisao(la):danas sam cuo od jednog kombajnera kako je zatvorio donji deo mreze na hladnjaku sa limom i da uvlaci zrak sa gornje strani kaze da se preporodio kako je to napravio da se hladnjak manje prlja i motor manje grije.da li je to moguce prvi put to cujem? jel neko od vas forumasa to napravio ?
ja sam to resio sa gustom farbom, a moze i da se zagituju rupicemica967 je napisao(la):na mom kombaju je takodje blindirano donje sito hladjaka vec nekoliko godina i nemam problema sto se tice grejanja motora, sito sam blindirao tako sto sam ga premazao sa preradjenim uljem i cim pocne da vrse prasina se nalepi itako blindira sito.
bas tako a moze iSasaK je napisao(la):Pa sto da plati ako ne mora,neka popije pivo