Bubu
Član
I usput prolupao motor u selu kad sam se vracao sa njive. Velika Mecka OM 447 kupljena ali nikad da se namontira, TAM je skinut jos jesenas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jednostavno...kupis kod kineza crevo za rucnu pumpu za biciklo,iseces kraj creva koji ide na pumpu-crevo navuces na jednu mazalicu(deo sa navojem u crevo) i to je to...kraj creva za duvanje u malu rupu lezaja,i pumpaj...samo lagano,da ne iskoci crevo od pritiska.Gde bi mogao da kupim lezaje 11206 za kombajn, sa plasticnik poklopcima, da ih lepo napunim mascu ko covek?
U gradu mogu da nadjem jedino konlon sa plasticnim,ali ne svidja mi se.
Imam par komada kvalitetnih, ali sa metalnim poklopcem, ako skinem poklopac , necu moci da ga vratim da dihtuje kako treba.
Mogu li se ti lezaji dopiniti mascu kroz ovu malu rupicu i kako?
Spric ne voze da udje u otvor na lezaju-to je mana.Špricem, bez igle...najjednostavnije.
Sta mu bi Bubu?cudi me da je na putu kuci,a ne u radu.I usput prolupao motor u selu kad sam se vracao sa njive. Velika Mecka OM 447 kupljena ali nikad da se namontira, TAM je skinut jos jesenas.