Power70
Član
Probaj pitaj Agrofd u Staroj Pazovi 022317361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene uvek puca prednja osovina i to uvek na pola, izmedju 2 i 2 slamotresa, barem jednom godisnje. Zadnja jos nikad nije pukla, berem ne odkad je kombajn kod mene....Nema kvaliteta to je problem.Pisali smo o ovome dosta prošle godine.Osovina izdrži između 150 i 200 kj nakon čega puca.Kod mene uvek pukne na istom mestu bila to prednja ili zadnja a uzimam Metalčevu.Prošle godine sam promenio obe s tim da mi je prednja za divno čudo izdržala skoro 3 sezone.
Bojane,toj rotaciji je konstruktor predvideo 200h rada za 365 dana a ne za 15 dana rada kao kod tebe.Resenje bi bilo da ima da se kupi osovina u kvalitetu. Kazu rezervni deo za JD skup. Jeste, ali kada zamenis onda 20g opet ce trajati. A nasa mala privreda za Zmaj/Imt izdrzi 100rs i opet crkne. Danas nam rotacija crkla na 539 posle 200 sati rada. Osovinica na kojoj se okrece se izlizala. Sta reci...