Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako je super Baca,svaki cas cekas bum pa kuci na opravku,dune vetar u kabinu pa svu plevu ubaci unutra...itdLepo je to ali ne znaš šta je draž igara bez granica.
Kanački od 10.000 do maks.100 eura ali je neprocenjivo koliko živaca ode a moraš i 2 ležaja Grae 30 uz osovinu da promeniš a oni su od 500 do 2500 komad.
1)Osovina se mora (malo) zagrejati. Da se uopšte ne greje je nemoguće.
2) Nije upitan kvalitet.... Kvalitet im je ravan 0 (slovima: nuli ogromnoj burazeru!) Danas sam se uverio u to. Odjurio sam u Suboticu i kupio novu deblju osovinu i pošto je kod našeg dragona elevator malčak uži,ili su kućišta ostrugana-nzm,moram osovinu ostrugati za nekih 5-7mm da bi smanjio aksijalno pomeranje levo desno na nekih 1-2mm. E kad sam osovinu odneo u strug i kad je strugar počeo da je obradjuje odmah mi je rekao da je najslabijeg kvaliteta materijal. Video je po strugotini. Tako da o kvalitetu nemojmo.... Na kraju krajeva,do nedavno smo svi znali podesiti drvene ležajeve a sad ne znamo?
Posto kostaju te osovine slamotresa za dragona ?
Gdje pise da se bilo koja osovina smije grijati?Osovina se ugreje ali ako mozes uhvatiti rukom i drzati to nije ugrejano.
Jebeš ga kako si pročitao tako si i shvatio.... Pucaju kada prvi put zameniš originalnu. Kombajn kupljen 2008-me zadnja osovina slamotresa zamenjena prošle godine (možda još oridji iz 84-te) i evo sad opet. Ova od elevatora hedera je drugi divan. Fabrički nije bila dobra,pa su je pojačali za 5mm na mestu pucanja. A i ta takva tanka mi nije pucala dok nisam stavio rotosečku (Jan nisi ti kriv!) na kukuruzni adapter,a i ne žalim što sam je stavio. Sad sam stavio deblju,tj od RM-a ili ti od 143-ke,ali ću vremenom kupiti jači materijal i sam napraviti drugu. Bar nju može svaki strugar i glodač da napravi....Koliko sam procitao te vase osovine pucaju non stop.