Polovan,dobar slamotres je od 70 do 100 eura.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam za njih, pre smo uzimali lezajeve njihove proizvodnje, cini mi se, i nismo nesto bili zadovoljni, a da prodaju ostale proizvodjace stvarno ne znam.Da li ste probali u (zivko i sinovi)temerin, tamo sam uzimao originale pre neku godinu?
Hvala, zapisacu da znam za ubuduce, ali ipak smo kupili u Zr.-u i zamislite u auto servisu.Veka Futog 021895111 ima originalne ležejeve Timken, Koyo i SKF.
Pozdrav. Da li neko moze da mi kaze na koji nacin mogu da izmerim obrtaje motora na zmaju 133. Da li ima mesto gde moze da se poveze sat za obrtaj. Hvala
Da li neko ima broj od majstora za skracivanje hedera?
3.6 m ......Kako mislis Bobo da su obrtaji nebitni .
Motor goni direkt preko kaisa pr. biter i samo na jednom obrtaju motora ce imati tacno 940. Valda mora krenuti od pocetka a ne od slamotresa ili neceg drugog.
to je ono da kazemo fabricki nego me zanimalo kolika je najmanja moguca sirina (na koju se recimo moze skratiti taj standardni) pa sam zato pitao,jer su ovde kod mene atarski putevi malo problematicni(citaj preuski) a neki 142 mi se pojavio u ponudi4.2 je standardna širina hedera na 142.