sinisa1979
Član
Jel ubacuješ čaure u "srednju remenicu" ili tuljak-glavčinu navaruješ? Ili možda nešto treće?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne samo ležaje već i novo kućište malo se šalim. Po slici vidim da vam bilo "veselo" u takvim situacijama ništa bez grejanja.Evo sta smo danas radili.Sa bubnja i jedan lezaj sa bitera sisli bez problema,a ovaj iza siroke remenice na biteru nas ubio.Sta predlazete koje lezaje da kupim?
Danas namontirano nazad,ujutru pre sunca biter da se spoji i to je to.Timken lezajevi kupljeni,a za kucista deru preko 60e jaje i kuciste.Kod nekog lika sam nasao bez racuna za 43e.Ne mrzi me,samo nisam siguran da ću biti shvaćen..... Caka je prosta. Uzmeš komad materijala fi 10 ili 12mm x širina proreza na kućištu tj širina nožice radapcigera (~20 30mm) i taj materijal zavariš (pre nego što pokidaš kućište) sa spoljne strane kućišta na deo koji vuče nožica. Znači caka je da sprečiš ono što se tebi desilo. Nožica ti je isčupala deo kućišta a da nisi ni potego redovno radapcigerom.... Ako ti nije jasno uslikaću ovih dana jedno kućište pa će ti biti jasnije.
Ah da... Man se rusa i kusa i stavljaj ove koji su sigurni. Barem su meni sigurniji.