Tako baca i provlači i sa ubrzanim adapterom,samo vrca na sve stranee i ti si stvarno lik.......pa jesi corav i nevidis kako tarup ispod secka i razbaciva,cak baci i 3 do 4metra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako baca i provlači i sa ubrzanim adapterom,samo vrca na sve stranee i ti si stvarno lik.......pa jesi corav i nevidis kako tarup ispod secka i razbaciva,cak baci i 3 do 4metra
Tako baca i provlači i sa ubrzanim adapterom,samo vrca na sve strane
ima roto sečku...majstor jbrtke"Montoya"-lepo lepo,kao tarupom a nije.Tako se radi
Ja se izvinjavam ako moze da mi kaze neko koja je fora sa tim remenjem jer vidim da je to kod zmaja bitno i o kom remenju je rec???ja sam na Classu zatezao remen samo za varijator bubnja,varijator vitla i varijator vetra,sve ostalo remenje je bilo zategnuto bez ikakvog stelovanja i neke izmene za razlicite kulture.Zavisi od bas dosta faktora,zanaci od samog useva kakav je,kolika mu je vlaga,da li je jutro pa je od rose jos mekana slama psenica ili 2 popodne i uprzena....i od ovog sto je Miroslav napisao koliko je nategnuto remenje jer to dosta menja situaciju,najbolje bi bilo da se po satu za brzinu gleda ali ja nemam taj sat tako da necu da lupam da li je 3 ili 6 km/h brzina jer stvarno neznam.
Šac metodom.
U principu znam kako se racuna sa onim tepsijama,ali ko da vuce sve za sobom.To sa godinama rada dodje da mozes odokativno i prilicno tacno da odredis jer vidi se na odredjenoj povrsini koliko zrna ima na zemlji i da li ima ostalih neizvrsenih zrna u vlatu i bar ja po tom stelujem.