Ovako, momci...
Koga zanima, ima moj kolega zmaja 142 na prodaju. Motor je generalno uredjen i koliko znam da je radio je dvije sezone. Odmah da kazem da mu je kuciste vjetra i spirala za zrno i neovrsenu masu strunulo, ali ga ima novog kupljeno u srbiji (s poklopcima koji se skidaju radi ciscenja spirala) i stoji u supi. Takodjer ima sve moguce nove djelove potrebne da se kombajn 100% sredi i uredi u vrijednosti, kako on kaze, 1500€ (lopatice vjetra, lance za aucuge, remenice varijatora i tome slicno). Dakle, kombajn je KOMPLETAN ima kukuruzni heder sa kompletnom adaptacijom, i zitni kojem fali djelova skupa s kolicima. Kolica ne znam u kakvom su stanju, ali eto...
Djelova cjelo cudo uz njega daje, samo treba malo truda i volje i kombajn ispravan. Mjenjana je sabirna ravan, jos je boja na njoj koliko sam vidio. Ima i pogon bubnja uradjen na dvoredni lanac za zetvu kukuruza i varijator za zetvu psenice.
Nikad nije bio registriran tako da se u pola sata radnim danom naprave papiri za ozbiljnog kupca (za strojeve koji nikada nisu bili registrirani u HR, treba jedan svjedok kod biljeznika i papiri su uredni)
Cjenu je rekao FIKSNO 5000€ i teraj sve sto ima i sto ide uz kombajn. Oni koji zele spustati cjenu da ni ne dolaze, za njih nema zivaca. Bio je neki covjek iz Srbije kod njega sto kupuje sve sto je ZMAJ ikad proizveo i prebacuje u Rumunjsku i poceo mu spustati cjenu i kombajn dan danas stoji pod supom i ceka kupca.
Da napomenem, kombajn se upali i vozi se bez problema, mislim da su kocnice upitne (kao i kod svakog zmaja) ali ostalo je ispravno...
Koga zanima neka me kontaktira na PP, mogu otici poslikati stroj, Kako mi se cini da je to upravo ono sto Nedjoo trazi